Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz.
@kaganss
Üstad bizim orjinal tavan çıtaları tavana yapışık olduğu için oejinal gibi birşey bulmak gerçekten çok zor.
Ben aksaraydan göz kararı kafama yatan bir tane satın altım 120 tl dedi vur aşağı vur yukarı 100 tl ye bağladık :)
Ama iş bundan...
Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz.
Aracınız hayırlı olsun.
Aynı aracın 2006 modeli var bendede.
Tüm bakımlarını çok iyi bir arkadaşımın atölyesinde kendim yapıyorum. (Tabi ağır bakımları arkadaşımla beraber yapıyoruz)
Zaten hava ve polen filtresini değiştirmek çocuk oyuncağıdır...
Ynt: Yeni kasa G.Vitara almayı düşünüyorum.
Bende gv yeni kasa kullanıyorum 3k olanını.
3k bildiğiniz üzere sadece 4 çeker.
Ben karadeniz ve ege olmak üzere oldukça fazla uzun yol yapıyorum.
Ve hem karadeniz hemde ege de yaylalara ve piknik alanlarına çıkıyorum.
Tabiki parkurlara gidecek...
Ynt: 2006 Model G.V. Aracımın Arka Şaftını Söksem Sorun Olur Mu?
Arkadaşlar buraya ilk üye olduğumda bir sürü modifiye işlemi gördüğümde çok sevinmiştim.
Şimdi bende bir modifiye öneriyorum ve aldığım cevaplar çok saçma.
Ön şaftı sökmeyi düşünüyorum ama 2004 model alacak yada ne bilim daha...
Ynt: Bridgestone Ht dualer 225/70/R16 ve 2006 model G.V. için stepne kapağı arıyorum.
Benim lastiklere oranla ne farkı var bunların?
Yani çokmu geniş olacaklar?
2006 model grand vitara aracımın arka şaftını söksem bunun araca yakıt yönünde bir etkisi olurmu?
Bununla birlikte arka şaftı söktümünde şanzımanda yada herhangi bir yerde problem çıkarmı?
Arka şaftı söktüğümde toplam güç önleremi aktarılır yoksa daha evvel olduğu gibi toplam gücün yarısı...
Arkadaşlar 2006 model G.V. aracım var stepnedeki lastil hiç kullanılmamış sıfır durumda ve benimde arka lastikler biraz fazla aşınmış ona bir eş bulmak istiyorum.
1 adet yada 4 adet farketmez satmak isteyen varsa lütfen iletişim kursun.
Ayrıca yine 2006 model için 5 kapılı modellerde olan...
Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis
Araç gerçekten harika olmuş emeğinize sağlık.
Tavan çıtaları ve sepeti nereden kaça aldınız?
Sepete bayıldım doğrusu.
Ynt: Suzikide Yağ Yakma Sorunu
Motor soğutma sıvısını kontrol ettiniz mi?
Sıvı yağlımı diye bir kontrol edin eğer soğutma sıvısına karışıyorsa conta yakmışta olabilir.