Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: RFW lambası
Antalya daki Mazda servisine gittim (Mepaz) sagolsunlar 5 dakikada teşhis kondu ve tamir edildi. Arazi vites beyni varmış debriyaj ın sol tarafında köşede. Yenisi 450 TL imiş fakat 20 TL ye elektronikci ye tamir ettirildi.
Ynt: RFW lambası
Yarın Mazda servisine gidecegim,bu gün aradım önemli degil gel hallederiz kolay is dediler. Gelismelerden haberdar ederim konuyla ilgilenen arkadaşlar olabilir.
Cevabınız icin tesekkürler.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bende bu hafta bir ranger aldım 255-70-16 lastik taktım fakat biraz büyük geldi maalesef oraya buraya sürtüyor.sizin lastik ebadı nedir acaba ?
Ynt: samurai 413 ün helezyon mu makaslımı tutuluyor?
1992 yılından beri hem kendimde hem çalıştığım şirkette samurai mevcut. şu an 98 model helezonlu kullanıyorum. Parça sorunu mu dediniz ? lazım olmuyorki :)))
Ynt: Kamptaki Tehlikeler
Hayvanlardan korkmayın arkadaşlar,en büyük rahatsızlığı maalesef insanlar verir .
Hele yaban domuzundan hiç korkmayın eger siz onu yaralamadıysanız. Ayı eger yanında yavrusu varsa tehlikeli olabilir sadece uzak durmaya ve korkutmaya çalışın (y aralamadan ) yeter.
Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?
Yalnız kalacagınız ortamda kamp yerine kalabalık kamp yapılan yeri tercih etmenizi tavsiye ederim,ben oyle yapıyorum maalesef maganda heryerde...
Ynt: Defender Koltuk Yardımı
Bu gün Önlere Toyota Corolla koltukları aldım şimdi sıra bunları uygulamaya geldi . Arka koltuk için hala arayış devam ediyor.
Telekom ihalesinden alınmış olan 98 model Defender in koltukları standart koltuklar.Bunları degiştirmek istiyorum tecrübelerinizden faydalanarak en rahat ve uygun koltuklarla yenilemek istiyorum,hangi aracın koltuklarını tavsiye edersiniz.
Saygılarımla
Cengiz EFE