Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 27.250 DEN 25.000 E DÜŞTÜ EMSALSİZ TURUNCU LR ADVENTURE ARACI
aracın motoru en son hazıran ayında konple bakımdan ve elden gectı zaten ondan sonra gurcıstan gezısını hıc sorun cıkarmadan tamamladı.kendımde gunluk olarak kullanıyorum su an zaten
Arac resimlerde görüldüğü gibi.25000 e cabuk satılması için çektim yoksa degeri cok cok daha fazla.Rengi orjinal ingiltereden getirilme.Land rover adventure türkiye grubu aracı turkiye icinde bi cok yeri yurtdısında gürcistan suriyeyi gormus bi arac.Motorunu yine bu grubun mekanik sorumlusu...
Iyi gunler duz dizel 2.5 110 sahibiyim.10 gundur 2 kere akumu takviye ettim sogukta calismadigi icin en son takviye etme sirasinda direksitonun altindan ufak bi duman geldi ve mars basmamaya basladi.vurdurarak calistirdik ve sanayiye goturduk araci ertesi gun usta dinamoyu komurleri degistirmis...
Araç Land Rover Adventure Türkiye aracıdır bu sebepten araçta eksik yoktur yolda kalmaması için dizayn edilmiş motoru sil baştan yapılmıştır.Hali hazırda eksiği sorunu yoktur alan kişi kontağı çevirip kullanıcaktır.Boyası orjinal ingiltereden getirilmiştir.İlgi çekici bir araçtır.Fiyat diğer...