chnyildirim kullanıcısının son içeriği

1. chnyildirim

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) Video formatları nedir? Ona göre bir program önermeye çalışabilirim?
  2. chnyildirim

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Ruhsata işletme cüzi bi miktar olmasa gerek. Tek kapı ticari ford fieastalardan biliyorum. Ruhsata işlem ücretleri uçuk fiyatlarda. Çoğu kullanıcıda ruhsata işletmeden kullanıyor. Arkadaşım en iyi alım-satım işleri yapan muameleciler bilir.
  3. chnyildirim

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

Onu ben yetkililere örnek olsun diye paint programında kendim yaptım. ;)
  4. chnyildirim

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

Küçük bi yazılımla bu iş çözülür. Km. göstergesinin olduğu yerde gösterecekler. Oldu bitti. Tabi bunu Dacia da ki programcilarin yapması lazım. Yetkililere buradan duyurulur.:) Peugotcular genelde böyle yapıyor. Arabayı alıyorlar. Sıcaklık göstergesi yoksa servislerinden yazılımla işi çözüyorlar.
  5. chnyildirim

Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları

Ynt: Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları Hocam ne cahilliği yapmayın... Spoiler = Arka rüzgarlık. 2001 model Rav4 'ümüzde vardı. Biraz hava katıyor anlayacağınız 8)
  6. chnyildirim

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Hocam açtığınız konuyu da takip ediyorum. Binitiniz güzel... Teşekkürker...
  7. chnyildirim

Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları

Ynt: Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları Spoiler olayını araştırdım fakat bulamadım. Takılırsa eğer arkayı ve aracı tümüyle değiştirecektir.
  8. chnyildirim

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? umiterkan, serkanefe, kahraman1520, olguncandan hocam ve diğer Duster kullanıcıları; Son tüketim değerlerinizde değişilik var mı? Periyodik bakımlar için servise gittiniz mi?
  9. chnyildirim

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Kilitli difransiyelli gerçek 4x4 aracın gidemediği bir yolda SUV kategorisinde ki bi aracın "bu araç 80 cm. (ısrarla 80 cm. yalnız:) ) karda 1 mt. bile gidemez" demek, "Arkadaşlar daha yeni deyip offroad tanımı yapmak" ne alakaysa... "Acayip acayip arabalarin resimlerini...
  10. chnyildirim

Dacia Duster Sanal Tuning

Orjinal resimler bu sitede http://www.tuning53.com/dacia/dacia-duster-ciprian-andrus-sanal-tuning.html Konu : http://www.tuning53.com/sanal-tuning/dacia-duster-off-road-ve-sport-tuning.html
  11. chnyildirim

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Birazdan dağlarda ki karlardan bahsetmeye başlıcaz. Anlaşıldı durum. Bu araba karda falan gitmez 8)
  12. chnyildirim

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Youtube da ki izlediğiniz kar kalınlığı yeterli değil sanırım?
  13. chnyildirim

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Defender? :|
  14. chnyildirim

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bazı testlerde suyun içinden geçiliyor. Bu sırada araç içine su alıyormudur?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri