Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Neden Dacia Duster?
Ruhsata işletme cüzi bi miktar olmasa gerek. Tek kapı ticari ford fieastalardan biliyorum. Ruhsata işlem ücretleri uçuk fiyatlarda. Çoğu kullanıcıda ruhsata işletmeden kullanıyor. Arkadaşım en iyi alım-satım işleri yapan muameleciler bilir.
Küçük bi yazılımla bu iş çözülür. Km. göstergesinin olduğu yerde gösterecekler. Oldu bitti. Tabi bunu Dacia da ki programcilarin yapması lazım.
Yetkililere buradan duyurulur.:)
Peugotcular genelde böyle yapıyor. Arabayı alıyorlar. Sıcaklık göstergesi yoksa servislerinden yazılımla işi çözüyorlar.
Ynt: Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları
Hocam ne cahilliği yapmayın... Spoiler = Arka rüzgarlık. 2001 model Rav4 'ümüzde vardı. Biraz hava katıyor anlayacağınız 8)
Ynt: Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları
Spoiler olayını araştırdım fakat bulamadım.
Takılırsa eğer arkayı ve aracı tümüyle değiştirecektir.
Ynt: Neden Dacia Duster?
umiterkan, serkanefe, kahraman1520, olguncandan hocam ve diğer Duster kullanıcıları;
Son tüketim değerlerinizde değişilik var mı?
Periyodik bakımlar için servise gittiniz mi?
Ynt: Off Roadçu Duster
Kilitli difransiyelli gerçek 4x4 aracın gidemediği bir yolda SUV kategorisinde ki bi aracın "bu araç 80 cm. (ısrarla 80 cm. yalnız:) ) karda 1 mt. bile gidemez" demek,
"Arkadaşlar daha yeni deyip offroad tanımı yapmak" ne alakaysa...
"Acayip acayip arabalarin resimlerini...
Orjinal resimler bu sitede http://www.tuning53.com/dacia/dacia-duster-ciprian-andrus-sanal-tuning.html
Konu : http://www.tuning53.com/sanal-tuning/dacia-duster-off-road-ve-sport-tuning.html