ctuzemen kullanıcısının son içeriği

1. ctuzemen

Vw T3 Karavana 1.9 Dizel Motor!

Arkadaşlar Merhaba, VW T3 (1.6 dizel ) westfalia aracıma 1.9 ( 1 Z ) Dizel motor arıyorum.
  2. ctuzemen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba, Adım Cenap Tüzemen,İstanbul ; Üsküdar doğumluyum.Bostancıda yaşıyorum ve emekliyim 2001 yılında VW T2 ile karavancılığa adım attım. 2002 yılında eski bir arkadaşımın daveti ile VKOD üyesi oldum. 3 yıl önce VW T3 westfalia ile yola devam dedim.Uzun...
  3. ctuzemen

T2 WESTFALIA TAVANI VE BAĞLANTI ELEMANLARI

Ynt: T2 WESTFALIA TAVANI VE BAĞLANTI ELEMANLARI Merhaba, Tavan ve bağlantı elemanları satıldı.İyi günler dilerim.
  4. ctuzemen

T2 WESTFALIA TAVANI VE BAĞLANTI ELEMANLARI

T2 CAMPERİMİN TAVANINI AÇIP WESTFALIA YAPMAK İÇİN ALDIĞIM ORİJİNAL WESTFALIA TAVAN - ARKA MAFSAL VE ÖN (İÇ) KALDIRMA MEKANİZMASINI ; ARACIMI SATTIĞIMDAN DOLAYI TAKIM HALİNDE SATIYORUM.ALACAK KİŞİYE YAPAN USTA İÇİN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.
  5. ctuzemen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Adım;Cenap Tüzemen 63 yaşındayım ,İstanbul doğumluyum ve Bostancıda yaşıyorum.2006 yılında çalışma hayatımı noktaladım.Yine emekli olan eşimle birlikte emekli hayatı yaşıyoruz.İkimizde kamp ve doğa dostuyuz.2001 yılında İzmirden VW T2 bus satın aldık.Kamp taşıtı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri