Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: mapsource Hata
Evet MapSource Maneger Garmin Cihazla birlikte geldi daha once kullanıyordum Pc Format ladım Program yeniden kurdum Gitmiş oldugum Rataları atınca Şöylebir hata veriyor (Bazı Haritalar acılamadı Cünkü MapSource urunler kuruludegil Türkiye Topo 10m 2007 06 Navcity 2008 04...
Merhablar..
Garmin 60csx Verdikleri Cd den Napsource kurdum yanlız cihazımdan rota aktardım zaman bana ( Bazı haritalar acılamadı cünkü Napsource kuruludegil ) diyor yeniden kurdum olmuyor acmasına acıyo ama ısımler yazmıyo birde rotaları ayrı ayrı vermıyor herhalde Bundan başka program varmı...
Ynt: Gpsmap 60csx Km Yürüyüş
Odametre yürüyüse başladım an restat yane sıfırlıyorum izler de acık tutuyorum Bizim Dağcılık Külübünde tartişması oldu cogu kuşbakışı hesaplıyor diyor ben ise kuşbakışıdegil yürümüş oldugum düzergahi söyliyorum daha fazla yürümüş olmamız gerek fılan diyorlar bir...
mrb
GARMİN GPSMAP 60CSX Kullanıyorum Navcity Haritanızı güncelleme yerinden üye oldum S/n Girmeme ragmen Güncel harita cıkmıyor böyle sorun yaşayan varmı aranızda.
Merhabalar.
Ben Gpsmap 60csx Kullanıyorum Arkadaşlarla bir konuda anlaşamıyoruz. Km neye göre yazıyor. örnek olarak Ben birdağdan diger dağa gecerken zıkzaklı inişli cikişli yürüyorum varmış oldugum yerin kac km yürüdügümü direk küşbakişi olarak hat cızıpdemı Km hesaplıyor yoksa yürümüş...