designerb kullanıcısının son içeriği

1. designerb

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG Lpg konsuusnda bir soru sormustum ama sitede o kadar cok yazılmıski usta kadar oldum genede teşekkür ederim :)))
  2. designerb

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG :)Tercümesi çok iyi olmasada bu konuyla alakalı teknik bir yazı buldum sizlerle linki paylaşmak isterim... En azından lpg takılırken kit kaç parça ve benzeri dikkat edilmesi gereken bilgiler mevcut...
  3. designerb

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG Selamlar 2001 v8 için tüp en temiz hizmetli nerede taktırabilirim..Az çok fiyat aldım ama kafam çok karsımış durumda tesekkürler..
  4. designerb

!!!! SATILIK ORİJİNAL DİSCOVERY2 V8 ....32.500 TL!!!

Ynt: !!!! 2.SAHİBİNDEN SATILIK ORİJİNAL DİSCOVERY2 V8 ....30.500 TL!!! .........................Aracı satmaktan vazgeçtim ama ilanı silemedim teşekkürler...................
  5. designerb

Ynt: !!!! SATILIK ORİJİNAL DİSCOVERY2 V8 ....32.500 TL!!! ...
  6. designerb

Ynt: !!!! 2.SAHİBİNDEN SATILIK ORİJİNAL DİSCOVERY2 V8 ....30.500 TL!!! .......................................................DİĞER İLANIMI SİLEMEDİM BU GÜNCEL FİYAT TEŞEKKÜRLER................................. ...2001 MODEL 149. 650 KMDEDİR.. ...FULL HSE PAKETLİ ,OTOMATİK VE ISITMALI ÖN...
  7. designerb

Land Rover Discovery V8 Arıyorum

Ynt: Land Rover Discovery V8 Arıyorum Selamlar alakadar olabileceğiniz 2001 discovery v8 aracımı satıyorum. ilan panosu bölümünden aracıma ulaşabilirsiniz.. Takas düşünmüyorum saygılarımla....
  8. designerb

ALINIK - 2001 - 2004 arası Land Rover Discovery TD5

Ynt: ALINIK - 2001 - 2004 arası Land Rover Discovery TD5 Selamlar alakadar oldugunuz aracın bütün özelliklerine ait fakat v8 olan aracımı satmaktayım. İlan panosunda ilanımı görebilirsiniz saygılarımla..
  9. designerb

Ynt: !!!! SATILIK ORİJİNAL DİSCOVERY2 V8 ....32.500 TL!!! Teşekkürler....
  10. designerb

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. ...
  11. designerb

Discovery 2 Jant ve Lastik

Ynt: Discovery 2 Jant ve Lastik SELAMLAR JANT LASTİK HALEN SATILIK İSE SİZE ULAŞMAK İSTİYORUM .İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ RİCA EDEBİLİRMİYİM SAYGILARIMLA...
  12. designerb

...2001 MODEL 149. 650 KMDEKİ ARACIMI MODEL YÜKSELTMEK İÇİN SATIYORUM... ...ARAÇ LACİVERT RENKLİ VE BULUNMAZ TEMİZLİKTEDİR,ORİJİNALDİR,ÇALIŞMAYAN HİÇBİR FONKSİYONU YOKTUR... ...DEVAMLI OLARAK KAPALI GARAJDA MUHAFAZA EDİLMİŞTİR,BAKIMLARI HER ZAMAN ORİJİNAL PARÇALARIYLA YAPILMIŞTIR. ...AĞIR ARAZİ...
  13. designerb

BENZİN GÖSTERGESİ

SELAMLAR,SANIRIM BENZİN GÖSTERGEMDE BİR SORUN OLUŞTU.IŞIK YANARKEN YAKLAŞIK 200 TL LİK BENZİN ALINCA DEPO DOLU GÖZÜKÜYOR.100 LTLİK BİR DEPONUN 200 TL YE DOLMASI TABİKİ MÜMKÜN DEĞİL. KISA SÜREDE BENZİN BİTTİ ISIGI TEKRAR YANIYOR.:) BİR USTA BENZİN POMPASI VE SAMANDIRASI BERABER DEĞİŞMESİ...
  14. designerb

Ön cam buğulanma

Selamlar yaz kış motor ısındıktan sonra ön camımında buğulanma oluyor.Motor kaputunu acınca ön camın altına denk gelen kaporta kısımda boydan boya bir havalandırma mazgalı var.Fakat üzerindeki süngerimsi maddeler eskimiş kopmuş.Acaba motor sıcaklığını içeri verdiği içinmi ön camım devamlı...
  15. designerb

LR Discovery 2 TD5 ve V8 Yakıt Tüketimleri

Ynt: LR Discovery 2 TD5 ve V8 Yakıt Tüketimleri Selam v8 sehir içinde 25lt yakıyor şehirler arasında 15 lt civarı..Fakat performansı td5le çok farklı td5 kullandım el freni çekilmiş gibi.Tüp tercih edilecekse v8 tartışılmaz..2000 model alırsanız vergiside azalmış olur.Benimki 2001 ben 6...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri