Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery V8'e LPG
:)Tercümesi çok iyi olmasada bu konuyla alakalı teknik bir yazı buldum sizlerle linki paylaşmak isterim...
En azından lpg takılırken kit kaç parça ve benzeri dikkat edilmesi gereken bilgiler mevcut...
Ynt: Discovery V8'e LPG
Selamlar 2001 v8 için tüp en temiz hizmetli nerede taktırabilirim..Az çok fiyat aldım ama kafam çok karsımış durumda tesekkürler..
Ynt: ALINIK - 2001 - 2004 arası Land Rover Discovery TD5
Selamlar alakadar oldugunuz aracın bütün özelliklerine ait fakat v8 olan aracımı satmaktayım.
İlan panosunda ilanımı görebilirsiniz saygılarımla..
SELAMLAR,SANIRIM BENZİN GÖSTERGEMDE BİR SORUN OLUŞTU.IŞIK YANARKEN YAKLAŞIK 200 TL LİK BENZİN ALINCA DEPO DOLU GÖZÜKÜYOR.100 LTLİK BİR DEPONUN 200 TL YE DOLMASI TABİKİ MÜMKÜN DEĞİL. KISA SÜREDE BENZİN BİTTİ ISIGI TEKRAR YANIYOR.:) BİR USTA BENZİN POMPASI VE SAMANDIRASI BERABER DEĞİŞMESİ...
Selamlar yaz kış motor ısındıktan sonra ön camımında buğulanma oluyor.Motor kaputunu acınca ön camın altına denk gelen kaporta kısımda boydan boya bir havalandırma mazgalı var.Fakat üzerindeki süngerimsi maddeler eskimiş kopmuş.Acaba motor sıcaklığını içeri verdiği içinmi ön camım devamlı...
Ynt: LR Discovery 2 TD5 ve V8 Yakıt Tüketimleri
Selam v8 sehir içinde 25lt yakıyor şehirler arasında 15 lt civarı..Fakat performansı td5le çok farklı td5 kullandım el freni çekilmiş gibi.Tüp tercih edilecekse v8 tartışılmaz..2000 model alırsanız vergiside azalmış olur.Benimki 2001 ben 6...