efulim08 kullanıcısının son içeriği

1. E

Grand Vitara 1.9 Ddis Egr

Arkadaslar merhaba 2 yılı aşkın süredir Vitara 2009 model 1.9 DDİS kullanıcısını hem bilgi amaçlı hem karşılaştırma amaçlı birkaç şey yazmak istedim. Araç Artvinde kullanılıyor genel olarak rampa yollarda yani, yakıt 9-10 lt civarı tuketiyor. 3 aydır Trabzondayim 8.8 lt hem benim hesabım hem...
  2. E

Düşük Devirde Tekleyerek Çalışma

Ynt: Düşük Devirde Tekleyerek Çalışma aynı sorun benim 1.9 aracımda da vardı baskı balata değiştikten sonra olmuştu. enjektorlerden şüpheleniyordum birkaç kez de arıza lambası yakmıştı, serviste cşhaza bağlattım arıza göstermedi. 500km önce bakım yaptırdım mazot filtresi değişti birde enjektor...
  3. E

2009 5k Gv Lastik

Ynt: 2009 5k Gv Lastik maxxis 771 at siparişi vereceğim bugün, 225/65/17 ölçüsü var fiyatı da 230 lira uygun geldi bana teşekkürler önerileriniz için.
  4. E

2009 5k Gv Lastik

Merhaba, 2009 1,9 ddis aracıma yaz lastiği almak istiyorum artvinde yaşıyorum yollarımız yeterince bozuk ve kasisli senede birkaç kez uzun yol olabilir onun dışında çukurlarla dolu asfalt ve toprak köy ve yayla yolunda kullanacağım a/t lastik mi önerirsiniz yoksa h/t mi? aslında yazarken...
  5. E

Suzukı Grand Vitara 1.9 Dizel 60000 Bakımı Hakında

Ynt: Suzukı Grand Vitara 1.9 Dizel 60000 Bakımı Hakında aynı bakımı aralık ayında trabzon yetkili servisinde 1400 liraya yaptırdım, bu fiyata göre sizinki bayağı uygun yalnız benim akü de değişmişti

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri