emmez kullanıcısının son içeriği

1. emmez

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası sayın karavan dostu barışcım benim aracımda 97 sprenter eski model oldugu için kasko yapmak istemiyoryar yapan firmalarda aşırı fiyatı yüksek tutuyor bilgilerinize genede ali bey birşeyler yapabilir belkide
  2. emmez

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası sayın gezenbilir dostları bu sitede tanıdığım sigortacı ali bey axa da 960 tl ye yaptırdığım sigortayı 338 tl ye yaptı.ve eskisini iptal ettirdim çok dürüst,anlayışlı efendi bir kişilik telini veriyorum. 0535 635 98 75 ankara da.bilgilerinize
  3. emmez

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası syn.racoed aracınız özelamaçlı karavanmıdır.hangi sigortaya yaptırdınız bilgilendirirseniz bizim gibi magdur olanlarda yararlanabilir.saygıla
  4. emmez

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası sn.sigortacı alı siz bir sigortacı olarak bir fiyat veremezmisiniz daha öncede sormuştum evet serbest piyasa ise bizlerde en uygun fiyatla yapan yerden yaptırmak isteriz,bu konuda buradan gezenbilir dostlarımızı bilinçlendirebiliriz.size kendi aracım...
  5. emmez

KARAVAN LA TAŞIMACILIK

Ynt: KARAVAN LA TAŞIMACILIK syn.turnaado bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.ticari iş içn değil geziye giderken yanıma alacağım ruhsat gerektirmeyen remork. dilerim ünyede olurum sizinle tanışmak nasip olur.saygılarımla
  6. emmez

KARAVAN LA TAŞIMACILIK

Konu başlığı bulamadıgımdan buradan yazıyorum.karavanımın yük taşıma kapasitesi 1000 kg.ayrıca remork taktığımda ruhsat gerektirmeyen 750 kg.lık artı yük kapasitesi oluşuyor.aracımda çeki demiri yasal ve ruhsatta işli benim bu kapasitedeki yükü taşayabilmem için D belgesine ihtiyaç...
  7. emmez

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası sayın insel verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.ben ordu ili ünye ilçesinde bulunmaktayım.ve en düşük axa oyakta arkadaşım aracılığı ile hasarsızlık da dahil geçen sene 258 tl ye yaptırdığım sigortata zorunlu trafik bu sene 960 tl ye yaptırmak...
  8. emmez

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası hocam fiyat vermenizmümkün değilmi ayrıca bazı sigortacılar sahte sigorta yapıldığını artık nasıl oluyor bilemiyorum o sebeplerden ucuz yapıldığını da belirtiyorlar tabiki ne kadar haklılık payı var bilinmez.52 plakalı 5 artı 1 nekadar olabilir...
  9. emmez

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası mrb verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.henüz bir bilgi alamadım.yarın sigortacısını aramayı düşünüyorum.bu arada başka sitelerden halk sigortanın en uygun olduğu hakkında notlar okudum msj attım.bu soyguna bir dur denilmesi gerekiyor.saygılarımla
  10. emmez

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası sayın armes ben ordu ili ünye ilçesinde ikamet etmekteyim.ve yazdığım gibi 960 tl ye bu sene sigorta yaptırdım tüm araştırmama rağmen daha uygununu bulamadım.lütfen sizin sigortacınızı verebilirmisiniz.eksen35@hotmail.com.saygılarımla
  11. emmez

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası mrb.sayın karavancı gezenbilir dostları.bende bu konuda mağdurum.benim aracımda geçen sene aksa oyak sigortadan özel amaçlı karavan olarak.258 tl ye sigorta yaptırdım fakaaaat ne yazikki bu sene yani 2013 sigortasını heryerden araştırmama rağmen en...
  12. emmez

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası sayın gezenbilir üyeleri sayın gezenbiir yöneticileri geçen sene 260tl olar karavanımın bu seneki sigortası 960 tl olmuş kaza falan yapılmış veya günü geçmiş değil.yani 700 tl zam gelmiş sebebi karavan olması.bu bir soygun bu konuda yapabileceklerimiz...
  13. emmez

Römork Ruhsata İşlenmeli mi?

Ynt: Römork Ruhsata İşlenmeli mi? mehmet bey verdiğiniz bilgiler çok doğru ve anlaşılır.benimde karvanım var çeki demirli ve ayrıca motor taşıma aparatlı ve ruhsata işli.750 kğ mı geçerli son zamanda dingil sayısınında ruhsat gerektiği gibi bir bilgi sahibi oldum.750 kğ kapasiteli fabrikasyon...
  14. emmez

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (emmez)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (emmez) resim yüklemede bir sorunla karşılaşıyorum.artık tam bitince teferuatlı olarak tüm bölümlerini de yüklemye çalışırım.
  15. emmez

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (emmez)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (emmez) resimlerim çıkmadı bir sorun olduğunu düşüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri