Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhabalar,
Pazar gününü farklı bir şeylerle geçirelim dedik kuzenlerle ve doğa yürüyüşüne gözümüzü diktik.Ancak hiç birimizin bu konuda bir fikri yok nedir ne değildir nerelerde güzel yerler vardır bilemiyorum yani kısa ve öz olarak hem bizlere yarın için tavsiyelerinizi hemde bir kaç...
Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı
Bunu duyduğuma bana sevindim yani en azından belli bir süre bu sporu denemek için de olsa bütün ekipmanı almak yerine sizlerden temin etmek iyi olucak sağolun ilginiz için.
Hmm... Ayakkabı ve toz torbasını temin etmek kolay gibi gözüküyor ancak bu magnezyum tozunu nereden temin edilir gene spor malzemesi satan mağazalardan temin edebileceğimiz bir şey midir acaba ?
Öncelikle merhabalar,
Bir kaç sorum olucaktı sizlere müsadeniz ile bu tırmanış işinde baya yeniyimdir yani ilk kez böyle bir sporu deneyeceğim her neyse bu sebebtendir ki istanbulda kapalı yapay mekan arıyordum ve sizin bu konunuzu gördüm şahsen yakın bir de o...