epino kullanıcısının son içeriği

1. epino

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim Selamlar, öncelikle maddi konunun dışında olay birazda disco yu sevmekte yatıyor bence. Benim zehirlenme dönemim camel tropiden kaynaklı, sizinkini bilemem. Fakat hala discovery td5 alıp nikah kıyarmıyım karar vermek zor. Maddi...
  2. epino

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim Sayun Umut Bey, son dönem araç alandardan biride sizsiniz diye biliyorum. Sizi de mikrofona davet etsek... sizinde katkınız olsa çok seviniriz.. son bir-iki yılda discovery 2 td5 alan arkadaşlarımız bize geribildirimde...
  3. epino

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim Sayın Kıvanç Bey, ne yaptınız !! disco 2 td5 in en önemli özelliğini iptal etmişsiniz. Bölgesini işaretleyemeyecek şimdi :D. Şaka bir yana tekrar hatırlatmak gerekirse eğer disco 2 yağ damlatmıyorsa ya yağı bitmiştir yada...
  4. epino

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim Sayın Erdinç Bey, ellerinize sağlık, yazdılarınız çok kıymetli. Sorunsuz ve keyifle aracınızı kullanmanız dileğiyle.. Uğur
  5. epino

Selamlar, son bir-iki yılda discovery 2 td5 alan arkadaşlarımız bize geribildirimde bulunsalar, hayallerindeki araçlara ulaştılar mı?, pişmanlık var mı? tavsiyeler? kullanım ve bakım maliyetleri? aracın beklenmedik sorunları vs.. gibi konular bize inanılmaz yardımcı olur diye düşünüyorum.
  6. epino

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Selamlar, öncelikle aracınız hayırlı olsun. İyi çıkan aracın ne gibi özellikleri vardı , bilgi verirseniz ilgilenenlere yol gösterici olur, kolay gelsin
  7. epino

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Sayın Erdinç Bey, aracınızı alırken saşesinin durumunu kontrol ettirdiniz mi? özellikle yabancı forum sitelerinde ciddi çürümeleri olan örnekleri mevcut. Belki de şimdiden önlem almak gerekebilir.
  8. epino

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Sayın Serdar Bey, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler ve çokta bahsi geçmeyen bir alana değinmişsiniz. Aracın daha verimli olması için yapılacak bu kontroller nerede yaptırılabilir (özel servisler bu işleme dayanabilirlermi?) veya obd2...
  9. epino

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? selamlar, aslında daha açıklayıcı yazılabilir. 1. şıktan kasıt motorunda değişen hiçbir parçanın olmamasıdır ki, her parçanın bir ömrü vardır ve bu yaştaki araçlarda bir kısmının mutlaka değişmiş olması gerekir.
  10. epino

Sevgili arkadaşlar, yaklaşık 3 yıldır, discovery 2 td5 (2001-2004) araştıran, fakat cesaret edemeyen biri olarak, sizlerle birlikte ilanları direk eleme veya bakmaya değer olup olmayacağını nasıl anlayabileceğimiz konusunda, tecrübelerinizi, yaşadığınz acı ve tatlı deneyimleri paylaşırsanız çok...
  11. epino

Td5 Motor Bilgisi

Ynt: Td5 Motor Bilgisi Sayın Adem Bey, landrover konusunda verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, iki konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. İlki, daha öncede çok tartışılan bazı arkadaşlarımızın td5 motorun rektefiye edilemeyeceğini belirtmesi (aşağı yukarı bir fiyat bilgiside yol...
  12. epino

Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak

Ynt: Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak Selamlar, bu konuyu ben de merak ediyorum. Yurt dışında örnekleri var mı? onları da araştırmak lazım. kolaylıklar diliyorum
  13. epino

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Selamlar, vx80 ide gördüm ancak o hayallerimde yoktu!
  14. epino

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Sayın Forum Yöneticileri, Kürşay Bey'den şikayetçiyim, çünkü bizim hayallerimizi yaşıyor. Önce Disco 2'ye niyetlendim. Kendisi aldı, modifiye etti, offroad yaptı ve sattı. Tabi bize mükemel fikirler verdi. Anladık ki Disco 2 sahibi olunca sanayide iyi dostlukları oluyor...
  15. epino

Etik Araç Satışı

Ynt: Etik Araç Satışı Bu başlık yaralarımı deşti. Disco veya suzuki almak için aylarca araştırdım (önceki süreç hariç). Fakat sizinde bahsettiğiniz olaylar neticesinde son baktığım araçtan sonra kızıp, gittim 0 araç aldım. Adamların hiç kazası yok dediği aracın 3 kaza kaydı çıktı, 10 binde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri