erdal ekinci kullanıcısının son içeriği

1. erdal ekinci

Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013)

Levent bey geçmiş olsun... Çok güzel bir gün oldu, ilk kez bir Gezenbilir etkinliğine katılabildik tüm arkadaşlara abilerime teşekkür ediyorum :) Özellikle Ahmet abim hakkını helal et nediyim sürekli yemek hazır ,çay,kahve yok bu kahve iyi olmamış yenisini yapmalar felan :) Ayrıca bizim çomar...
  2. erdal ekinci

Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013) Selam arkadaşlar, bugün çalışdığım için yarın sabah köpegim fiko ile geliyorum, Pazar günü için bir yüyürüş proğramı varmı,saat kaçda orda olmalı ? yarın Ankaradan katılmak isteyen olursa bana ulaşabilir veya bir...
  3. erdal ekinci

Bu haftasonu “Doğa Sporları Festivali” var!Gebze-Ballıkayalar’da

http://blog.milliyet.com.tr/doga-sporlari-festivali--haydi-doga-severler--gencler-festivale-gidiyoruz/Blog/?BlogNo=362618 Ben köpeğim ve iki arkadaşım festivalde olacağız görüşmek üzere:)
  4. erdal ekinci

Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları Selam amacım alay etmek değildi kesinlikle yalnış bilinenleri düzeltmek için verdiğim örneklerdi...Anlıyorumki bilgileriniz internetden belgesellerden ama inanın çok yalnış bilgiler dolu öyle hemen sürüye alışmaz kangal sürüde büyümemiş...
  5. erdal ekinci

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları Sayın Wild ; kangalların orduda kullanımda verimli sonuç alınmadığı doğrudur fakat yapılan büyük yanlışlar vardır, kangallarımız çok duygusal köpeklerdir eğtimleri biraz daha sabır ve sevgi gerektirir bunuda orduda sağlamaları biraz zor...
  6. erdal ekinci

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları Öncelikle konuyu takip eden herkese selamlar,kangallar hakkında yazılanları okudum ve bir çok yalnış bilgi verildiğinden konuya dahil olmak istedim ; bugüne kadar iki kangal bir dağkurdu melezini doğumlarından son günlerine kadar...
  7. erdal ekinci

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Mekanı cennet olsun,ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
  8. erdal ekinci

Bisikletle Parasız 10.000 km Türkiye Turu

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek olan gazeteci ve fotoğrafçı Hasan Söylemez, cüzdanındaki banka kartlarını kırıp son parasını da çocuklara dağıtarak, yanına hiç para almadan Türkiye’nin sınır bölgelerine doğru yola çıktı!.. Yolculuk bitene kadar parayı kendi hayatından çıkaracak olan...
  9. erdal ekinci

Türk Çoban Köpekleri Güzellik Yarışması (01 Ağustos 2010)

Ynt: Türk Çoban Köpekleri Güzellik Yarışması (01 Ağustos 2010) RE: 2.ULUSLARARASI TÜRK ÇOBAN KÖPEGİ FESTİVALİ 2.ULUSLARARASI TURK COBAN KOPEGI FESTIVALI SEREFLIKOCHISAR/ANKARA 1 AGUSTOS 2010 PROGRAM 09:00-12:00 : Kayıtlar (Pazaryeri) 12:00-14:00 : Oglen Yemegi 14:60-18:00 : Guzellik...
  10. erdal ekinci

Türk Çoban Köpekleri Güzellik Yarışması (01 Ağustos 2010)

Tarih: 01 Ağustos 2010 Pazar Zaman: 11:00 - 14:00 Yer: Ankara / Şereflikoçhisar
  11. erdal ekinci

2000 Hyundai Galloper V6

Ynt: 2000 Hyundai Galloper V6 Satılmadı günceldir
  12. erdal ekinci

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Can mesajını aldım özel mesaj yazamıyorum cevaplayamadım kusura bakma teşekkür ederim ilgine,hoş geldin ostime yardımcı olabileceğim bir konu olursa beklerim 100.yıl no:20/a Geziye katılan arkadaşlara iyi yolculuklar iyi...
  13. erdal ekinci

2000 Hyundai Galloper V6

Ynt: 2000 Hyundai Galloper V6 Memnuniyetle gelirim,cumartesi çalışıyorum pazar günleri düzenlenen gezilere haber verirseniz katılabilirim görüşmek,tanışmak üzere saygılar. erdal_ekinci@hotmail.com 0532 230 59 69
  14. erdal ekinci

2000 Hyundai Galloper V6

Ynt: 2000 Hyundai Galloper V6 Teşekkür ederim düzelttim.
  15. erdal ekinci

2000 Hyundai Galloper V6

Selam arkadaşlar, 2000 model hyundai galloper 3000 motor benzin+lpg lidir, standart haldedir lastikleri yenidir klimada kaçak var onun dışında herhangi bir sorunu yoktur görmek isteyenler Ankara beysukentde veya istedikleri bir servis veya ustada buluşup baktırabilirler araç kazasızdır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri