Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 299
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,183

Yoldan Gitmeyelim! Evde kalalım! Gece Off-Road' u Yapalım! ;D

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

VARHUB' Alıntı:
Özgür bey ve beraberinde Fatihler ekibi :D Pazar günü Kartalkaya'da görüşmek üzere. ;D

inşallah bir aksilik olmazssa saat 08:00 - 08:30 sularında ben ve fatihler ekibim ;D ;D ;D kamp alanına intikal etmeyi planlıyoruz..

Etiketler

Arkadaşlar Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Kartalkaya etkinliğimize katılan herkese iyi yolculuklar, kazasız belasız güzel, keyifli bir haftasonu diliyorum. :D

Arkadaşlar önce güvenlik, lütfen kurallara uyalım, dikkatli olalım ve güzel bir haftasonu geçirelim.
Offroad yapmaya, Kartalkaya'nın güzelliklerini keşfetmeye ve mangal ;D yapmaya gidiyoruz, arabalarımızı KIRMAYA değil. Lütfen bunun bilincinde olalım. ;) :D

Not: Yaw ben hala teneke bulamadım :-[ Ama tavuk hazır ;D bulupta teneke getiren olursa çok makbule geçecek :D :D :D

VARHUB' Alıntı:
Arkadaşlar Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Kartalkaya etkinliğimize katılan herkese iyi yolculuklar, kazasız belasız güzel, keyifli bir haftasonu diliyorum. :D

Arkadaşlar önce güvenlik, lütfen kurallara uyalım, dikkatli olalım ve güzel bir haftasonu geçirelim.
Offroad yapmaya, Kartalkaya'nın güzelliklerini keşfetmeye ve mangal ;D yapmaya gidiyoruz, arabalarımızı KIRMAYA değil. Lütfen bunun bilincinde olalım. ;) :D

Not: Yaw ben hala teneke bulamadım :-[ Ama tavuk hazır ;D bulupta teneke getiren olursa çok makbule geçecek :D :D :D

murat hocam o teneke işini ben halledebilirim galiba
yarın ilgileneyim
peynir yada yağ tenekesi olur dimi

Olur olur tabiki olur Özgür bey şimdiden teşekkürler. ;D :D ;D

VARHUB' Alıntı:
Olur olur tabiki olur Özgür bey şimdiden teşekkürler. ;D :D ;D

murat hocam siz cumartesinden çıkacaksınız biz bir gün sonra çıkacağız bir şey lazım olursa size özelden telefonumu atıyorum.
neye ihtiyaç olursa lütfen arayın...
görüşmek üzere :D

bam bam' Alıntı:
keşke bende gelseydim neyse artık resim bol bol çekin olurmu

Olmadı Can,keşke geseydin sende ....Fotoğraf konusunda elimden geleni yapacağım... ;)

eratech' Alıntı:
yıola çıkan, çıkacak olan ve de gidecek tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum...
gelemesek bile, aranızda olamıyacak olsak bile, bizim yerimize de, bizmişsiniz gibi eğlenin...
Teşekkürler iyi dileklerin için ama bir dahaki sefere kendi adına bu yazdıkları yaparsın umarım :smiley: ...Görüşmek üzere...

ferdane gül' Alıntı:
Olmadı Can,keşke geseydin sende ....Fotoğraf konusunda elimden geleni yapacağım... ;)
çok teşekkürler herkese selamlar

Arkadaşlar gelemeyen tüm arkadaşlara iyi bir hafta sonu diliyorum..
Gelen arkadaşlara da iyi yolculuklar temenni ediyorum..
Sabah 10:30 da Karadeniz Eregliden yola cikiyoruz..
Gorusmek uzere..
Sevgiler
iletisim adina tel no: mu tekrar yaziyorum..
532 687 64 07
Murat AYRAL

Not olarak Murat (VARHUB) arkadaşımızın dediklerine de aynen katiliyorum ve copy-paste yapiyorum....

Arkadaşlar Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Kartalkaya etkinliğimize katılan herkese iyi yolculuklar, kazasız belasız güzel, keyifli bir haftasonu diliyorum.

Offroad yapmaya, Kartalkaya'nın güzelliklerini keşfetmeye ve mangal yapmaya gidiyoruz, arabalarımızı KIRMAYA değil. Lütfen bunun bilincinde olalım.

VARHUB' Alıntı:

canımsın.:smiley:):smiley:):smiley:)Kırmaya değil ama sizleri görmeye gelebilirim istanbul dönüşü.Cmt. bir kaç saatlik.
yolunuz açık olsun.

Can mesajını aldım özel mesaj yazamıyorum cevaplayamadım kusura bakma teşekkür ederim ilgine,hoş geldin ostime yardımcı olabileceğim bir konu olursa beklerim 100.yıl no:20/a

Geziye katılan arkadaşlara iyi yolculuklar iyi eğlenceler,biraz geç haberdar oldum bir sonraki gezide görüşmek üzere.

Bu etkinliğin paylaşımları için linkimize buyrun

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57168

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri