ertansahin kullanıcısının son içeriği

1. E

Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı

Ynt: Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı değmez arkadaşlar, araçla oynama yapmayın bence...
  2. E

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 2011 model di iyi bir fiyata sattım,
  3. E

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? aracı sattım. çok şükür :)))))))
  4. E

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? selamlar, ararsanız konuşabiliriz ... 0533 304 86 11
  5. E

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? herkese selam, duster ımı satıyorum talip olan varsa görüşelim...
  6. E

Dacia Duster; Araç İçi Ses İzolasyon Uygulaması

herkese selam, kaner bey bu işlemi yapıyorsanız bende yaptırmak isterim acaba ücreti ne olur? teşekkürler...
  7. E

Dacıa Duster sarı sis farı

Ynt: Dacıa Duster sarı sis farı kesinlikle kaldırmaz muhakkak role takın.. denenmiştir...
  8. E

15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler arkadaşlar selam, ben 30bin bakımını dahi yaptırdım sizler çok yavaş gidiyorsunuz :) kartal da ASF reo da 320 TL ye yaptılar...
  9. E

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) arkadaşlar yakıt konusunda az görmek istiyorsanız ümit bey in dediği gibi çok uzun olmayan bir yolda yol bilgisayarı bilgilerini sıfırlayın ve ortalama yakıt tüketim ekranına gelene kadar bir kaç kez tıklayın sonra gaza hafif...
  10. E

Dacia Duster Testleri

Ynt: Dacia Duster Testleri bu aracın içi farklı mı ???
  11. E

DUSTER'IM İLE BİR YIL BİTTİ

Ynt: DUSTER'IM İLE BİR YIL BİTTİ selam arkadaşlar, ben duster la 22000km yi devirdim...
  12. E

duster'a xenon far

Ynt: duster'a xenon far selam bence hiç beklemeden kaliteli bir xenon takdırın, piyasadaki 150 tl lik farları sakın taktırmayın...
  13. E

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi şu cama su atınca silecek çalışma olayı aacaba bizim araçlarda da düzeltilebilirmi vandosa nın aracında çalışıyormuş, şahin sileceği gibi olmaz hiç olmazsa:)...
  14. E

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi aynı soruyu bende sorarım ?
  15. E

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi merhabalar vandosa hoşgeldin bu arada, sorduklarında sustalı anahtarı cemax alarm bayilerinde yapıyorlar, diğer konularda bir fikrim yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri