EsR@ kullanıcısının son içeriği

1. EsR@

Gezenbilir Adapazarı - Maşukiye - Eskihisar Fotoğraf Gezisi Duyurusu (08 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Adapazarı - Maşukiye - Eskihisar Fotoğraf Gezisi Duyurusu (08 Mayıs 2011) 1. Berk Saraç 2. Seda Saraç 3. Sedat Açıl 4. Emrullah Polat 5. Hakan Özkaya 6. Gültekin ÖZLÜK 7. Onur Maçkan 8. Baha Taşer 9. Esra Aykit 10.
  2. EsR@

6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Pardon senin herşeye bir çözüm bulabileceğin konusunu unutmuşum Murat (Tezzmertek) Ne diyeyim yorumsuzzz :D
  3. EsR@

6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009)

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Tşk. ederim arkadaşlar çok şükür iyiyim bi problem yok şimdilik zaten 10 günü bitti kaldı 20 gün alçıdan kurtulmuş olucam :) Murat (Tezzmertek) boşuna kalemleri hazır etme :D İmza konusu biraz sıkıntılı...
  4. EsR@

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Tşk. ederim Murat ne yapalım sağlık olsun bundada vardır bir hayır Allah beterinden saklasın ben bununla atlattığıma şükrediyorum :)
  5. EsR@

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) slm arkadaşlar güzel bi etkinlikti tşk. ederim hepinize. Furkan arkadaşımız içinde üzüldüm ama acele ve kısa sürede düşünülmüş bi etkinlikti. Sağlık olsun bir dahaki sefere diyelim. İstanbula gidiyorum...
  6. EsR@

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Tşk. ederim Özgür, umarım o günün yorucu geçmez ve sende bize katılırsın..
  7. EsR@

Ynt: 6. G.İ.G Buluşması - Esr@'yı İstanbul'a Uğurlama ve İftar Yemeği (24 Ağustos 2009) Katılımcılar; 01- Ozzz 02- TezzMertek 03- yelola 04- EsR@
  8. EsR@

5.Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009)

Ynt: 5.Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009)
  9. EsR@

Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 )

Ynt: Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 ) Film gerçekten güzeldi. Çok beğendim. Organisazyonu gerçekleştiren ve katılan arkadaşlara tşk. ederim. Başka bi etkinlikte görüşmek üzere :)
  10. EsR@

Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 )

Ynt: Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 ) Katılımcı listesi: 1- Ozzz (Osman) 2- matiate 3- EsR@ + 1
  11. EsR@

Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009)

Ynt: Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009) Valla arkadaşım gelmek istemedi yüzme bilmiyoruz ne işimiz var dedi. Biliyorum ama ne yapalım benimde amacım yüzmek değil zaten maksat kalabalık olsun dedim :D
  12. EsR@

Ynt: Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009) Katılımcı listesi ; 1. Yelola (Yelda ) 2. Ozzz (Osman) 3. Serkan (üye olacak) 4. EsR@
  13. EsR@

Ynt: Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009) Etkinlik çok güzel iyi düşünülmüş ama sorun şu ben yüzme bilmiyorum ;D Daha önceden farkettim etkinlik sayfasını gezdim gelmeyide çok isterim ama dediğim gibi yüzme bilmediğim için burada Murat'a (Tezzmertek) katılıyorum...
  14. EsR@

5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009)

Ynt: 5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009) Güzel bi mekana benziyo iyi düşünülmüş gerçekten eh bende listeyi başlatayım o zaman şimdiden adımı yazayım :) 1- EsR@
  15. EsR@

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Üstteki ilk fotoğraf favorim :D Gerçekten güzel bir açı yakalamışsın.. ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR