EtemSolakoglu kullanıcısının son içeriği

1. E

Ailecek Orta Asya

Onumuzdeki sene, (Anne Baba ve 7 yaşında bir çocuk oluşan) 2 Aile ile Orta Asya Gezisi planlıyorum. Planım Sudur(Süre 30 gün) 1. İstanbul/Moskova/Ulan Bator (1 gün) (İstanbul'dan ucağın gece kalkıp,Moskova sabah indiğini ve Moskova/Ulan Bator uçuşununda gece oldugunu farkettim. Günü birlik...
  2. E

Yesil Pasaportlular AF Paris Aktarmalarında Paris'i gezebilir mi?

Ynt: Yesil Pasaportlular AF Paris Aktarmalarında Paris'i gezebilir mi? Bu cevap; evet, aktarmalarda havalimanından çıkabilirsiniz ancak Paris için 1 saatlik yolculugu goze almalısınız diye yorumluyorum :)
  3. E

Ailecek Orta Asya Gezisi

(Anne Baba ve 7 yaşında bir çocuk oluşan) 2 Aile ile Orta Asya Gezisi planlıyorum. Planım Sudur: Süre 30 gün 1. İstanbul/Moskova/Ulan Bator (1 gün) (İstanbul'dan ucağın gece kalkıp,Moskova sabah indiğini ve Moskova/Ulan Bator uçuşununda gece oldugunu farkettim. Günü birlik Moskova'yı...
  4. E

Yesil Pasaportlular AF Paris Aktarmalarında Paris'i gezebilir mi?

ABD'ye Air France ile gidip-gelmeyi tercih edersek,aktarma yaparken Paris'e mesela sabah insek ve istanbul aktarmasini aksam yapsak(ve bizde Paris'i gunu birlik gezsek) olabilir mi, havalimanından cikabilir miyiz? (Yesil Pasaportumuz oldugu icin Fransa Vize istemiyor, bir daha ne zaman boyle...
  5. E

ABD Detroit'e En Ucuz Gitmenin Yolu

Bu yz 2 kişi ve 1 çocuk(5 yaşında) ile ABD DETROITE EN UCUZ GITMENIN YOLU hakında bilgisi olan arkadaşlarımız varmı?
  6. E

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... harika..size bi sey sormak istiyorum.uzerime kayitli bi transporterla yunanistan-makedonya-arnavutluk-karadağ-hırvatistan-bosnahersek-sonra tekrar karadağ-kosova-makedonya ve bulgaristan yapmak istiyorum.ilkkez kendi aracimla cikicam.nekler yapmak lazim?
  7. E

Avrupa Yollarında 6000Km

Ynt: Avrupa Yollarında 6000Km harika..size bi sey sormak istiyorum.uzerime kayitli bi transporterla yunanistan-makedonya-arnavutluk-karadağ-hırvatistan-bosnahersek-sonra tekrar karadağ-kosova-makedonya ve bulgaristan yapmak istiyorum.ilkkez kendi aracimla cikicam.nekler yapmak lazim?
  8. E

Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi Planı?

Ynt: Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi Planı? KEŞKE..ama zaman ve para o kadar az ve gezecek o kadar çok yer varki..Güne Sabah 7de başlayıp akşam 10 da bitirsek bilem sığmazmıki..
  9. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tesekkur ederim.Buralarin daha yabancisiyim :))
  10. E

Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi Planı?

Evet Ben geldim..ve hemen sorayım:))) Transporter bir araç ve kafadengi 10 arkadaşımla Nisan'ın son haftası a) ya çeşmeden feribotla sakız-pire-atina-(bu geçişin ücreti hakkında bilgisi olan varmı?) b) yada gelibolu keşan ipsala üzerinden dedeağaç-iskeçe-kavala-selanik..(yunanistana girişte...
  11. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Evet Ben geldim..ve hemen sorayım:))) Transporter bir araç ve kafadengi 10 arkadaşımla Nisan'ın son haftası a) ya çeşmeden feribotla sakız-pire-atina-(bu geçişin ücreti hakkında bilgisi olan varmı?) b) yada gelibolu keşan ipsala üzerinden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR