Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery Seçimi İçin Yardım?..
evet şaşılacak bir durum ama öyle oldu işte.merak eden arkadaşlar olursa gider videosunuda çeker koyarım buraya.tiguanda hiç bir zorlanma bile olmasken kocaman motorlu v8 discoveryle yarıya kadar geldim(yarıdan sonrası dahada dikleşiyor)araç yerinde saymaya...
arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim.aracın kullanımı çok keyifli ve rahat.ama diff.kilit ne kadar büyük bir ihtiyaç dün anladım.bende 2.araç olarak vw tiguan da var.iki aracı birlikte çok dik bir yokuş bulunan tarlanın içine götürdüm.inanmassınız tiguan ın...
arkadaşlar yaptığım araştırmalardan sonra sizlerinde yardımıyla kendime istanbuldan discovery 1 aracı satın aldım.aracın herşeyi çalışır durumda ve inanılmaz derecede temiz bir araç.her parçası orjinal yerinde.boyası dahi ilk çıktığı günki gibi...
arkadaşlar yardımlarınız için tşk.daha önceden yaklaşık 10 sene defender kullandım.birazda konfor olsun istiyorum artık benim içinde değişiklik olmuş olur discovery.aklımda bi kaç model var.yarın bakmaya gidecem.artık hangisi aklıma yatarsa bakalım.hayırlısı...
kürşad bey karar vermek o kadar zorki gerçekten bende ne istediğimi şaşırıyorum artık.aslında dediğim gibi ağır off road şartlarında aracı kullanmayı düşünmüyorum ama yinede hangisi daha iyise onu bulmaya çalışıyorum.off road ta hangisi daha iyisi diye...
arazi yeteneği olarak disco 1 in boyutlarından dolayı daha iyi olduğunu okumuştum.aslında beni düşündüren tarafıda bu.arazi yeteneği olarak arasında çok fark olurmu sizce.
cevap için tşk.1 ile 2 arasında 4-5 bin tl gibi fark var.araçları kıyasladığım zamanda özellik ve kasa olarakta disco 2 daha çok hoşuma gitti.ben bu farkı vermeye değer diye düşündüm.ama yinede kararsız kaldım.saygılar...
arkadaşlar aşşağıda link ini girdiğim discovery ler için yardımda bulunabilirmisiniz.araç 2.araç olarak ağırlıklı arazide kullanılacak.çok fazla off road şartlarında kullanılmayacak.disco 1 ile 2 arasında kalmış durumdayım.yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşlar jeep in bu modeli hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
arazi kabiliyeti
motor gücü yeterliliği
yakıt tüketimi ve vergilendirmesi (2006 model için)
2.el piyasası
örnek olarak
http://www.sahibinden.com/2_8_crd_dizel_cherokee-25WQQaXQQ14975664WQQpXQQdisplayitem
saygılar...
Ynt: Jeep'in Ne Renk?
likteki araç var 23 gibi bitecek iş.hafta sonu görmeye gidebilirm büyük ihtimalle aracı.
bu araçta senden ;D ;D
http://www.sahibinden.com/110000_1999_temiz-93WQQaXQQ12130018WQQpXQQdisplayitem
belki gözümüz alışkın olmadığındanda olabilir.aslıda evet siyah modifiye mantıklı.birada gözümüz alıştımmı olur bu iş
20 civarında olan xj ler genelde istanbul tarafında.benimde ist.daki araçlara çok fazla güvenim yok.ist.ikamet etsem olur belki ama ben çanakkale...
ömer bey aracı sordum.araba gideli epey olmuş.91 model bi araçtan bahsediyor bana çok temiz diye düşünmüyorum tabi bende.bulamassam bekleyecem biraz daha bulunmaz hint kumaşı değil ya