f1hakkinen kullanıcısının son içeriği

1. f1hakkinen

Merrell Ayakkabı Almayın Pişman Olmayın...

sehirici kullanimda belki tercih edilebilir ama zor arazi sartlarinda kesinlikle kullanilamayacak markadir merrell ne kadar ekmek o kadar kofte misali.
  2. f1hakkinen

Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.)

Ynt: Marka Ürünler Ve İşlevselliği (north Face, Marmot Vb.) abd den aldigim TNF venture ceketimde buna benzer bir sorun olmustu, garanti kapsaminda degisim yaptilar fakat 3 ay surdu. bu ceket kimyasal islemlerden gecip son halini aliyor. dolayisiyla atma problemi her zaman mumkun. TNF yi tr...
  3. f1hakkinen

Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.)

Ynt: Marka Ürünler Ve İşlevselliği (north Face, Marmot Vb.) nacizane fikrimi beyan edeyim. 3 yil once usa den TNF venture jacket aldim(acemilik yillari diyebiliriz), 1 yil sonra ic kismindaki membran yer yer atmaya basladi. usa e gonderdim ve garanti kapsaminda yenisi gonderildi. bu olaydan...
  4. f1hakkinen

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? su anda salewa summit 30 kullaniyorum ve daha uzun soluklu yuruyusler ve kamp icin tam da bu modele bakiyordum, nereden ve ne kadara aldiniz acaba? uyku tulumu, mat ve cadiri dusundugumuzde kapasite durumu idare ediyor mu? tesekkurler
  5. f1hakkinen

Camelbak Suluk-plastik Kokusu

Ynt: Camelbak Suluk-plastik Kokusu limon ise yaradi gibi. bir kac gun sonra kesin belli olur.
  6. f1hakkinen

Ynt: Camelbak Suluk-plastik Kokusu usa den alindi, camelbak cantasiyla beraber gelen sulugu bir kenara atip yine abd den yeni suluk aldim. bir kac kez kullandiktan sonra duzelecegi yazilmis bakalim artik.
  7. f1hakkinen

Ynt: Camelbak Suluk-plastik Kokusu o yontemi denedim ise yaramadi, simdi limon damlatip deniyorum. o da olmaz ise camasir suyu:-)
  8. f1hakkinen

arkadaslar yeni aldigim camelbak sulugu 2 kez kullandim fakat plastik benzeri bir tad almaya devam ediyorum. bu konudaki tecrubelerinizi yazabilir misiniz? tavsiyleriniz var mi? tesekkurler
  9. f1hakkinen

Deuter Aircontact Ve Aircontact Pro Arasındaki Fark?

Ynt: Deuter Aircontact Ve Aircontact Pro Arasındaki Fark? ben de deuter in 60 liklarindan almayi dusunuyorum fakat bahsettiginiz farklarini ben de merak ettim. sitesinde biraz aciklama var, buradan bakabilirsiniz. http://www.deuter.com/DE/en/back-systems-865.html
  10. f1hakkinen

Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri

Ynt: Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri en basta sunu soyleyeyim. yazdiginiz markalar icinde salomon disindakileri hemen eleyin bence. TNF ozellikle ayakkabida cok cok kalitesiz uretim yapiyor. digerleriyle karsilastirmak bile hata. botlar temelde 2 ye ayriliyor. 1- hem yaz icin hem de kis...
  11. f1hakkinen

Bot Öneri ( Acil ! )

Ynt: Bot Öneri ( Acil ! ) Zamberlan marka botlari arastirin derim. made in italy ve hand made(el yapimi) olarak imal ediliyor.
  12. f1hakkinen

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? Ali bey, cadirlarin modelleri hakkinda yorum yapamiyorum (bu konuda tecrubeli degilim) ancak Mountain Hardwear yabana atilacak bir marka degil, onu belirteyim.
  13. f1hakkinen

The North Face Venture Yağmurluk Ceket SIFIR!

Ynt: The North Face Venture Yağmurluk Ceket SIFIR! bu urunu ben de kullaniyorum, tek kelime ile bir numara. ancak usa fiyati 99$ iken burada fiyatinin bu kadar dusuk olmasi beni sasirtti... gercekten orjinal ise baska urunlerini almayi dusunurum
  14. f1hakkinen

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) bazen direk kendim satin aliyorum(ebay-borderlinx araciligiyla) bazen de oradaki tanidiklarima kargolatiyorum, onlar da tr ye yolluyorlar:-)
  15. f1hakkinen

The North Face

Ynt: The North Face kisel fikrim TR de orjinal TNF (diger markalar da dahil)satilmadigi yonunde. Atlaskampdan Columbia titanium tshirt aldim 20 gun sonra tuylendi. Adrenalinden Lafuma trekking pantolonu aldim, hic abartmiyorum 2 ay sonra renk atmaya basladi. bence diger arkadaslarin yazdigi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri