Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili dostlar Merhaba,
28-29-30-31 Ağustos tarihlerinde Karadeniz gezimiz var. Önce trabzon'da Atatürk Köşkü Ayasofya kilisesi Sümelası gezilecek. Akabinde Eski adı godil yeni adı Krom vadisi gezilecek içerisinde yaklaşık 60 adet manastır kilse ve şapelin olduğu bu vadi muhteşem mutlaka...
Ynt: Ağva - Sardala (13 Temmuz 2008)
Merhaba,
Güveniniz ve çoruha ilginiz için teşekkür ederim. Çoruh nehrinde rafting için en uygun zaman Mayıs ayı ile ekim arasıdır. ama ideal ay haziran veya temmuzdur.
Çoruh nehrinin debisi yüksek ve bunyesinde 4-5 hatta 6 zorluk derecisini barındıran bir...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba. Adım Fahri. Artvin Yusufeli'liyim.
Doğduğumdan beri yürüyorum. Çocukluk yıllarımız (6 - 15 arası) Kaçkar ve Mescit dağlarında çobanlıkla geçti. 15 yıldır dağcılık, kamp, kaya tırmanışı v.s. işi ile ilgileniyorum. Rafting rehberiyim. Her...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Teşekkür ederim sıcak karşılama için.
Aslında sizlere yeni yerler yeni rotalar göller şelaleler vs konusunda yardımcı olabilirm.
Ancak doğaya saygı çerçevesinde yapılan her etkinlikte varım.
Sevgiler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Merhaba
ben fahri Artvin Yusufeliliyim. Madem dağları meraklısınız bu anlamda size kaçkar , Karçal ve Küre dağlarınıda özellikle tavsiye ederim.
özellikle kaçkar konusunda yardımcı olabilirim.
Tavsiyem herkesin kullanıdğı su yolu olan alışılmış...
Ynt: Ağva - Sardala (13 Temmuz 2008)
Merhaba,
bende geldim aranıza
Madem gezen bilir iddia ediyorum benden çok gezen yoktur. gezdiğim kadar bilsemde bilmek konusunda okadar iddialı olmak haddim değildir.
2 adet arazi jeepimle Daewoo Musso ki birisi satılıktır, araziye çıkmak ben,im için...