ferforje kullanıcısının son içeriği

1. F

Yerli Üretim Araç Vinci

Ynt: Yerli Üretim Araç Vinci BU vincle ilgili edindiğiniz bilgileri yada tecrübeleri paylaşabilirmisiniz.
  2. F

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi şöyle bir mesaj buldum: lütfen yanlış anlamayın amacım ortalığı karıştırmak değil,yeni olarak eski mesajları okuyordum rastladım.paylaşayım dedim.
  3. F

nissan patrol 87 için yedek parca

Ynt: nissan patrol 87 için yedek parca ebay e baktınızmı
  4. F

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Merhabalar onu beğendiyseniz bunada bakmalısınız http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33752.0
  5. F

Asya'daki Avrupa Hong kong

Ynt: Asya'daki Avrupa Hong kong Keyifle okuyoruz.teşekkürler
  6. F

Farklı Bir Alternatif; Swiss Room Box

Ynt: Farklı Bir Alternatif; Swiss Room Box Cem bey bağlantısını verdiğiniz konunun tamamını okudum. Konuyu daha önce görmediğim için kendimi ayıpladım. Çok başarılı bir uygulama yapmışsınız.Elinize kolunuza sağlık. Ülkemizdede böyle uygulamar olduğunu görmek gururlandırdı.
  7. F

Farklı Bir Alternatif; Swiss Room Box

Ynt: Farklı Bir Alternatif; Swiss Room Box Maalesef bu tespitlerinizde tamamen haklısınız
  8. F

Muhabbet Bölümlerine Giremiyorum?

Ynt: Muhabbet Bölümlerine Giremiyorum? teşekkür ederim
  9. F

Muhabbet Bölümlerine Giremiyorum?

Ynt: Muhabbet Bölümlerine Giremiyorum? land rover ve toyota muhabbet bölümüne girmek için gereken şartları sağlıyorsam bende girebilirmiyim.
  10. F

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland kaçırmamak için bir im de benden
  11. F

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Efendim bende sessiz okuyanlardanım, yaptığınız şey ve anlatımınız pek çoğumuzun gıptayla baktığı şey.. Lütfen devam ediniz. Bol fotoğraflı, yazılı 32 kısım tekmili birden olsun isteriz . :)
  12. F

patrol fotoğrafları

Ynt: patrol fotoğrafları fiyatı durumu konusunda fotolu bilgi verebilirmisiniz.
  13. F

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım ben bunu önermeden önce bakmıştım ikinci el daha ucuza sahibinden de var hatta bulunabilde plastik parçalarıkırık dökük ama kompresör ve motoru gibi aksamları sağlam olsa bile yeter. Gaz basma işide bir kerelik yapılabilir araştırma sırasında youtube da bir...
  14. F

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım Bu arada çok teknik bilgi ve el yatkınlığım olmadığını belirtererk bir fikir daha paylaşmak istiyorum müzsadenizle. Acaba petekte su dolaştıktan sonraya hazneye dönmeden -artık nasıl bir düzenek olur/olur mu bilmiyorum ama- peltierin sıcak tarafına uğrayarak...
  15. F

Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) ilk sayfadanda düzeltilirse iyi olur bence

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,979
Kayıtlı Üye Sayımız
166,730
Kaydolan Son Üyemiz
Attila Aykan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR