Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
şöyle bir mesaj buldum:
lütfen yanlış anlamayın amacım ortalığı karıştırmak değil,yeni olarak eski mesajları okuyordum rastladım.paylaşayım dedim.
Ynt: Farklı Bir Alternatif; Swiss Room Box
Cem bey bağlantısını verdiğiniz konunun tamamını okudum.
Konuyu daha önce görmediğim için kendimi ayıpladım.
Çok başarılı bir uygulama yapmışsınız.Elinize kolunuza sağlık. Ülkemizdede böyle uygulamar olduğunu görmek gururlandırdı.
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km
Efendim bende sessiz okuyanlardanım, yaptığınız şey ve anlatımınız pek çoğumuzun gıptayla baktığı şey..
Lütfen devam ediniz. Bol fotoğraflı, yazılı 32 kısım tekmili birden olsun isteriz . :)
Ynt: Defender'e Klima Yapalım
ben bunu önermeden önce bakmıştım ikinci el daha ucuza sahibinden de var hatta bulunabilde plastik parçalarıkırık dökük ama kompresör ve motoru gibi aksamları sağlam olsa bile yeter. Gaz basma işide bir kerelik yapılabilir araştırma sırasında youtube da bir...
Ynt: Defender'e Klima Yapalım
Bu arada çok teknik bilgi ve el yatkınlığım olmadığını belirtererk bir fikir daha paylaşmak istiyorum müzsadenizle. Acaba petekte su dolaştıktan sonraya hazneye dönmeden -artık nasıl bir düzenek olur/olur mu bilmiyorum ama- peltierin sıcak tarafına uğrayarak...