Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada Niva , Cheroke ve diğerleri
Lada niva'nın tek eksisi amortisör'ü olabilirmi görüşünüşe göre öyle gözüküyor yada ben mi yanılıyorum.Çok zıplıyor ve yere iyi basamıyor gibi geldi bana.Sizce düşündüğüm yanlış mı ?
Gece 7 derecede kamp önerileriniz nelerdir. örn. sabah karşı uyuyun daha sıcak olur , ısınmak için şunu şunu yapın vs. v.s bide hasta olmadan yapılabilirmi gece 7 derecede ? neler yapmalıyız 7 derecede.
Sevgili büyükler ,arkadaşlar Balaban köyünde bulunan Camping'i bilen varmı ?
link =
http://www.campandtravel.com/kamp/g%C3%BCnbatmadan-kamp-alan%C4%B1-32.aspx
Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati)
34 UY 5513 Plakalı aracın sahibine duyurum...artık sitelerde göremiyorum niva'nızı gözüm hep arıyor sizi özellikle deniz kenarına bi Niva için bide Taunus için iniyorum ne yazıkki 2 aracıda göremiyorum :):) uzun bi süre bakan birisi hırsız gözü ile bakmayın o...
Ynt: Silivri - Çatalca Civarı Çadır Kurulabilecek Yerler
Evet balaban köyünü keşfettimbiraz araştırmalar sonucu gerekli yol tarifi bulamadım internetten ama kesinleşmeye yakın artık buluruz arnavutköye gidince illaki bi araba gider oraya olmadı otostop çeker biraz daha maceraya atlarız :)
Saygı değer büyüklerim arkadaşlarım...
Avcılar'da ikamet etmekteyim.Silivri-çatalca civarları Toplu taşıma araçları ile ulaşımı mümkün olan;gölü deresi ve herhangi bir su birikintisi olan yerleri benimle paylaşırmısınız. az çokta güvenli olsa sonuçta ilk kaçamagımız olacak ilk günden ayılarla...
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Teşekkür ederim Cem ve Levent abilerim :)
cem abi sizinde amatör denizci belgeniz olduğunu duydum.İnş sizlerinde yardımıyla hayalimdeki karavanı alıp gerçekleştireceğim...ve tabiiki Uzungöl'ü de görürüz :)