gabro kullanıcısının son içeriği

1. G

Mercedes G Serisi Data Bilgi Sitesi

Ynt: Mercedes G Serisi Data Bilgi Sitesi Ben google translate ten faydalaniyorum almanca sitelerde. tavsiye ederim.
  2. G

Ynt: Mercedes G Serisi Data Bilgi Sitesi Faydalanılabilecek bir diğer sitede aşağıdaki linkte. Muhtemelen çoğu arkadaşımızın malümatı vardır. http://mb.neoriginal.ru/2/ccode/1/ VIN numarasındaki ilk altı digit'ten modeli seçerek shopdrawing'lere erişebilir ve parça numaralarını...
  3. G

Ynt: Mercedes G Serisi Data Bilgi Sitesi Gwao'da okuduğuma göre PUCH modellere; 17 digitin başına "VAG" yazılıyor. Yalnız sadece 1980 den sonraki modeller bu veritabanında bulunuyor. Hatalıysam düzeltirsiniz... selamlar...
  4. G

1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? Aklıma geldi; İnternette sayısal haritalar mevcuttur. Bunlar GIS uygulamaları ile görselleştirilebilinir. Arkadaşımızın gönderdiği yukarıda ki renklendirilmiş harita bunların basit uygulamalarından birisidir. Okuldan bazı eski...
  5. G

1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? armutlu yarımadası 1:25000 haritası var. talip olan var mı? Yalnız; arkadaşlar önemli bir not: Malesef tipik geri kafalı devlet zihniyeti ürünü olarak bu haritalara ulaşmak zor. Ayrıca ne kadar acıdır ki; saklı gizli hatta çok gizli...
  6. G

Mercedes G Serisi

Ynt: Mercedes G Serisi Hus55, değerli paylaşımın ve yakın alakandan dolayı çok teşekkürler...
  7. G

Mercedes G Serisi

Ynt: Mercedes G Serisi Arkadasim senin yeni aracin hayirli olsun... Cok iyi bir tercih olmus. Sansin varmis diyebilirim. Resimleri gonderirsen sevinirim. Tecrubeli arkadaslarimin bir konuda yardimi istiyorum. Forumda bulamadim o nedenle burada sorma geregi duydum. G-Class diff. lock calisip...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR