Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Biz zaten hep son dakika adamlarıyız :)
Vallahi doğrusunu söylemek gerekirse çok güzel başladı her şey; ortam güzel,insanlar güzel , arabalar güzel, rakı güzel :) Ama işte erken bitti...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Mümkün olduğunca fotoğraf koymaya çalıştım. Umarım memnun kalırsınız .Herkese tekrar teşekkürler ...
Merhaba Arkadaşlar;
Sayenizde çok güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirdik, zamanımızın kısa olması nedeni ile fazla beraber olamasak da, gezdiğimiz gördüğümüz bize yeterliydi (ama...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Merhaba arkadaşlar , bende dışarıdan sitenizi uzun zamandan beri takip ediyordum , böyle bir etkinlik görünce aranıza katılasım geldi ve üye olup kabalık yapmaya karar verdim . Umarım bir aksilik...