gubito kullanıcısının son içeriği

1. G

Opel Frontera Hakkında Yardım

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım
  2. G

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım aldım hocam saolun.bende bagaj resimlerini çektim. buraya yükleyebilrim isterseniz mailinizede atabilirim.ayrıntılı fotoğrafta yükleyebilirim isterseniz . bu arda arabamın tüpü brc marka olup ruhsata işlidir. 2008 senesinde takılmış.
  3. G

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım [qmerabalar. eğer e mail adresiniz varsa daha sağlıklı konuşabiliriz diye düşünüyorum. ben benimkini yazıyorum dilerseniz ekleyin konuşalım. gubito-50@hotmail.com
  4. G

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım Evet beyaz forumdaki beyaz Frontera benim hocam. Bende dediğim gibi arabamı Ankara'dan aldım. İki kere Ankarada bir kez de Tokatta servise götürdüm. Malum bu tür arabalar normal arabalar gibi değil. Arabamın yürüyen aksamında en ufa bir kusur yoktur. Servis...
  5. G

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım Merhabalar.Takas düşünebiliriz .Hocam arabanızın fotoğraflarını yükleyebilirseniz görmüş oluruz. Çift kapı olayını ben anlayamadım. Bende eşimin de kullanabileceği geniş bir aile arabası arıyorum açıkçası.Çünkü benimde küçük bir kızım var. Fakat arkada kapı...
  6. G

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım Selamlar arkadaşım. Ben de Ankarada serviste temizliği ve sağlamlığı onaylanmış 97 model bir opel frontera var. Ben eşim kullanamadığı için satıyorum. Görmüşsündür belki.Foruma yazmıştım. ilgilenirsen görüşelim.
  7. G

1997 Opel Frontera Satılık

Selamlar. 1997 model 2.2 motor sıralı brc marka lpg takılı Beyaz opel fronteram satılıktır.Aracım 156.000 km de olup yürüyen aksamı kusursuz.Servis belgeleri mevcuttur.Ben 4 ay önce aldım fakat eşim kullanamıdığı için satmak zorundayım. Tek kusurumuz sağ arka çamurluk üstündeki bagaj camı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri