Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım
aldım hocam saolun.bende bagaj resimlerini çektim. buraya yükleyebilrim isterseniz mailinizede atabilirim.ayrıntılı fotoğrafta yükleyebilirim isterseniz . bu arda arabamın tüpü brc marka olup ruhsata işlidir. 2008 senesinde takılmış.
[qmerabalar. eğer e mail adresiniz varsa daha sağlıklı konuşabiliriz diye düşünüyorum. ben benimkini yazıyorum dilerseniz ekleyin konuşalım.
gubito-50@hotmail.com
Evet beyaz forumdaki beyaz Frontera benim hocam. Bende dediğim gibi arabamı Ankara'dan aldım. İki kere Ankarada bir kez de Tokatta servise götürdüm. Malum bu tür arabalar normal arabalar gibi değil. Arabamın yürüyen aksamında en ufa bir kusur yoktur. Servis...
Merhabalar.Takas düşünebiliriz .Hocam arabanızın fotoğraflarını yükleyebilirseniz görmüş oluruz. Çift kapı olayını ben anlayamadım. Bende eşimin de kullanabileceği geniş bir aile arabası arıyorum açıkçası.Çünkü benimde küçük bir kızım var. Fakat arkada kapı...
Selamlar arkadaşım. Ben de Ankarada serviste temizliği ve sağlamlığı onaylanmış 97 model bir opel frontera var. Ben eşim kullanamadığı için satıyorum. Görmüşsündür belki.Foruma yazmıştım. ilgilenirsen görüşelim.
Selamlar. 1997 model 2.2 motor sıralı brc marka lpg takılı Beyaz opel fronteram satılıktır.Aracım 156.000 km de olup yürüyen aksamı kusursuz.Servis belgeleri mevcuttur.Ben 4 ay önce aldım fakat eşim kullanamıdığı için satmak zorundayım. Tek kusurumuz sağ arka çamurluk üstündeki bagaj camı...