gunday kullanıcısının son içeriği

1. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road çok teşekkürler.
  2. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road teşekkürler.
  3. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road her ikiside var elimizde
  4. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road teşekkurler.
  5. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road teşekkur ederim.
  6. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road tesekkurler surekli video çekme imkanı olmuyor :( ama surekli yaşadığımız bi durum :)
  7. gunday

XJ Böyle Zulum Görmemiştir !

Ynt: XJ Böyle Zulum Görmemiştir ! lastik şişirme yöntemi cok güzel kompresöre gerek yok :))
  8. gunday

Manisa Selendi'de Kar Gezisi (18 Şubat 2009)

Ynt: Manisa Selendi'de Kar Gezisi (18 Şubat 2009) evet seri bir arac değil diğerlerine nazaran biraz hantal :)
  9. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road evet dostum orasıda bizim sorumluluğumuzda
  10. gunday

Manisa Selendi'de Kar Gezisi (18 Şubat 2009)

Ynt: Manisa Selendi'de Kar Gezisi (18 Şubat 2009) mitsubishi'nin arazi performansından memnunmusun bizde kullandık ama nissan ve ısuzu yerini tutmadı.
  11. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road amin dostum bizde iki ilde 22 jeneratör bağladık yetmedi. :)
  12. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road teşekkurler
  13. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road gecen sene çekmiş olduğum görüntüler ordu çambaşı yaylasına giderken http://video.google.com/videoplay?docid=-6965988677763555059
  14. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road evet yaza bişey kalmadı,bizim iş havalar güzel olunca dahada güzel oluyor.yazın buralar gerçekten cennet,ben aslında ankaralıyım 6 yıldır orduda yaşıyorum ama tam bi karadeniz fanatiğiğim bu iş sayesinde türkiyede görmediğim yer kalmadı bence en güzel yer karadeniz...
  15. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road aslında yine güzel heyecan yaptık bu kar yağışında ama görüntüleri çekme fırsatım olmadı yoğunluktan malum zamanla yarışıyorduk :) kendime bi kamera alıcam en kısa zamanda fotoğraf makinasıyla olmuyor :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri