Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Uçuşun Temelleri
Ya bir soru sormak istiyorum Erthem.Türkiye de Pilanör Eğitimi veren Sadece Bursa da var değil mi.Ya uçmaya önce herhalde Pilanör Eğitimiyle başlanıyor .Ve merakımdan soruyorum Erthem.Bunu için ne gerekiyor?Bir bedeli varmı ne kadar varsa da.
Ynt: Bursa - Uludağ
Ya ben buradan atlarsam düşmem değil mi?Şaka ama gerçekten güzel bir atlayış olacak.Vavvv.Ürktüm ama süper bir Heyecan ve güzel bir aktivite.Gelecem bakalım da.zaman vermeyeyim.ama yapmak istiyorum.
Ynt: Gürsu Havacılık Kulübü
Ya bu benim adımda kurulmuş.Yanlış olmasın şaka.Adaşım .Bir soru sormak istiyorum.Biz buraya nasıl kaydolabiliriz.veya olmak istesek neler gerekir.Yardımcı olabilirmisiniz,;?
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selamlar ben Gürsu Ankara"dan.Düzgün yaşamayı seven Doğayla barışık kendini seven ve enerjik arkadaş canlısı sempatik anlayışlı Üniversite mezunu AÖF HALKLA İLİŞKİLER Serbest çalışan bir insanım.İnsanlara zararım olmaz asla.Doğruluktan yanayım.Fotoğraf...
Ynt: Foça Gezisi (21 - 28 Eylül 2008)
Gerçekten bunlar çok güzel.Ya resimlere baktıkça Çok Mutlu oldum.Teşekkürler.Emeğinize sağlık.İnşallah daha güzel resimlerde görürüz.Bende ekleyeceğim en kısa zamanda.Görüşmek üzere.