h uçar kullanıcısının son içeriği

1. H

Webasto Yeri

Arkadaşlar eberspacher d2 aldım ama montaj için defenderda en uygun yer neresi acaba diye soracaktım kullananlardan.
  2. H

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım Reha bey, ben montaj dahil 2500 tl'ye yaptırdım. Ama tek evoporatörün fiyatını bilmiyorum . Yaza girerken Tokat'ta yaptırdım. Dephi servisiydi yaptırdığım usta klimaya yer bulamayınca onlarda aracın markasını sormuşlar ve tesadüfen ellerinde olduğunu öğrendik...
  3. H

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım Arkadaşlar, bende klima için biraz kafa yormuştum; ön iki koltuğun arasına konanların yetersiz gücü olacaktı, daha güçlü olanıda arabada yerleştirmek sıkıntı oldu (yani arka bağaja yerleştirsek yer kaybına neden olacaktı, tavana yerleştirsek esneyecekti belli bir...
  4. H

defender seçmek

Ynt: defender seçmek Harun bey, isterseniz içininde resimlerini yollayabilirim. Becerebiliryorsanız yayınlayabilirsinizde. Ön tamponu şimdilik hiç düşünmedim çünkü orjinal çıkışını bozmak istemedim. Yasal açıdan sıkıntı çıkmasın diye ama bu vinç ve çekidemiri işletiliyormu sanırım yeniden...
  5. H

defender seçmek

Ynt: defender seçmek Harun bey, yeni müsait oldum yazmak için kusura bakmayın. Bende sizin gibi birkaç sorti geçtim, gidipte hayal kırıklığına uğradım. Aracımı giresundan aldım. Kaça mal oldu derseniz, ben hala masraf çıkartıyorum kendime desem daha doğru olur. Sürekli birşeyler ekliyorum...
  6. H

defender seçmek

Ynt: defender seçmek Harun bey, yazdıklarınıza bakınca inanın kendi yaşadıklarım aklıma geliyor. Bende 5 yıl takip ettim defender alacağım diye, ilk önceleri param yoktu sonralarıda defender bulamadım. Sanırım sizde orjinal temiz yapılmış bişey arıyorsunuz ve yolda sorunsuz binmek...
  7. H

bir defender sahibi olmak istiyorum

Ynt: bir defender sahibi olmak istiyorum Harun bey, bende sizin gibi çok bakındım ve en sonunda 3 ay önce 97 model 300 tdi aldım. Şimdi size forumdada çok sık duyduğunuz bir soru soracağım. Aracı ne amaçla kullanacaksınız? Benim gibi hafta sonu ailenizle expedisyon amacıyla kullanacaksanız...
  8. H

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur özay bey cd elime geçti, çok teşekkür ederim ilginize....
  9. H

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... benim arabamdada aynı jantlardan varda, yalnız birtanesini jant kapağı yok onu bulabilirmiyim diye sormuştum....
  10. H

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... serdar bey, jantları nerden aldınız....
  11. H

Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur Mailiniz geldi, özelden adresimi yazdım ....zahmet oldu size, teşekkürler...
  12. H

Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur drhuseyinucar@gmail.com teşekkürler ilginiz için....
  13. H

Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur merhabalar 300 TDi nin cd 'si varmı?
  14. H

Defender 110 Fren Ve Debriyaj Problemi

Ynt: Defender 110 Fren Ve Debriyaj Problemi Taha bey, aynı sorun bendede var. 97 model 300 TDİ'im var. Ustaya gösterdim, bu debriyaj normal defender sertliğinde dedi fakat bana çok sert geliyor. Bu yaptığınızı daha ayrıntılı yazarmısınız yani ustaya anlatacağım şekilde veya bu şekilde üst...
  15. H

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Teşekkürler levent bey elime ulaştı paket....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri