Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Bisikletlerle ve kullanıcılarının uyguladığı kuvvetlerle ilgili birkaç şey sormak istiyorum, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı bölümünde okuyorum.
Okulumuzda Uluslar Arası Deniz Bisikleti Yarışlarına katılan Atanutku Deniz Bisikleti Takımı Üyesiyim. Bu gemi inşaatı...
Ynt: Jeep Hakkında Birkaç Soru
muayene hakkında bilgim yok ama onun çok daha eski olması lazım. araç devir işlemi görmemiş hala eski sahibi üzerine yani, buda uğraştıracak biraz. 2005 yılında vergi affından yararlanmış. sorgulatma falan yapamıyorum araç başkası üzerine gözüktüğü için, muayine...
tekrar hesapladım,
2005 te yıllık vergisi= 27.5tl
2006 da yıllık vergisi= 60tl
2007 de yıllık vergisi= 64tl
2008 de yıllık vergisi= 68tl
2009 vergisi 76tl
toplamda ödemem gereken tutar 526tl
çekme belgesi yok, vergi ve muayine borcu vardır tabi ama arcın yıllık vergisi 76 lira gözüküyor, gecikme faizini hesaplamaya çalıştım ama https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp vergi faizi ve vergi zammı diye iki seçenek var ikiside 720 civarı çıkıyor, 5...
7 ye ulaşma imkanım yok. biraz kendimi tanıtayım, itü gemi inşaat 3. sınıf öğrencisiyim. elimde 2000 civarı bi para var ve bu araca yatırmak istiyorum. ancak dediğim gibi çok iyi toplatma imkanım yok, birkaç sene idare etsin yeter diye düşünüyorum, ileride zevkime...
Herkese merhaba, uzun süredir jeepler hakkında forum araştırıyorum, burası tam yeri gibi gözüküyor.
5 yıl önce babamın aldığı 1963 model jeep araç, alındığından beri çekili halde yatıyor, aracın modelini tam bulamadım, plaka sorgulatınca cj5 yazıyor ama araç 4 silindirli, willyslere de pek...