haan kullanıcısının son içeriği

1. H

Tekerleksiz Bisiklet Hakkında.?

Ynt: Tekerleksiz Bisiklet Hakkında.? pervane devri tabiki 80 olmayacak, tasarımı sürücünün dakikdaki devir sayısına göre yapacağız, bu devr dişlilerle 400 devir civarına çıkacak, sonra pervane sürücüsünün belirlenen deviri yapabilmesine olanak sağlayacak şekilde hesaplanacak. verdiğiniz güçler...
  2. H

Tekerleksiz Bisiklet Hakkında.?

Merhaba, Bisikletlerle ve kullanıcılarının uyguladığı kuvvetlerle ilgili birkaç şey sormak istiyorum, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı bölümünde okuyorum. Okulumuzda Uluslar Arası Deniz Bisikleti Yarışlarına katılan Atanutku Deniz Bisikleti Takımı Üyesiyim. Bu gemi inşaatı...
  3. H

Jeep Hakkında Birkaç Soru

Ynt: Jeep Hakkında Birkaç Soru muayene hakkında bilgim yok ama onun çok daha eski olması lazım. araç devir işlemi görmemiş hala eski sahibi üzerine yani, buda uğraştıracak biraz. 2005 yılında vergi affından yararlanmış. sorgulatma falan yapamıyorum araç başkası üzerine gözüktüğü için, muayine...
  4. H

Ynt: Jeep Hakkında Birkaç Soru tekrar hesapladım, 2005 te yıllık vergisi= 27.5tl 2006 da yıllık vergisi= 60tl 2007 de yıllık vergisi= 64tl 2008 de yıllık vergisi= 68tl 2009 vergisi 76tl toplamda ödemem gereken tutar 526tl
  5. H

Ynt: Jeep Hakkında Birkaç Soru çekme belgesi yok, vergi ve muayine borcu vardır tabi ama arcın yıllık vergisi 76 lira gözüküyor, gecikme faizini hesaplamaya çalıştım ama https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp vergi faizi ve vergi zammı diye iki seçenek var ikiside 720 civarı çıkıyor, 5...
  6. H

Ynt: Jeep Hakkında Birkaç Soru 7 ye ulaşma imkanım yok. biraz kendimi tanıtayım, itü gemi inşaat 3. sınıf öğrencisiyim. elimde 2000 civarı bi para var ve bu araca yatırmak istiyorum. ancak dediğim gibi çok iyi toplatma imkanım yok, birkaç sene idare etsin yeter diye düşünüyorum, ileride zevkime...
  7. H

Herkese merhaba, uzun süredir jeepler hakkında forum araştırıyorum, burası tam yeri gibi gözüküyor. 5 yıl önce babamın aldığı 1963 model jeep araç, alındığından beri çekili halde yatıyor, aracın modelini tam bulamadım, plaka sorgulatınca cj5 yazıyor ama araç 4 silindirli, willyslere de pek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri