Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık - 4x4 SPRINTER - MERCEDES
sen öyle san bende de mecedes sprinter var 30000 verdiler ben 40 diyorum bulabilirseniz alın derim altı üstü bu araçlardan türkiyede 40 adet var bu araçlar öyle 10 liraya falan da alınmıyor 10 lıra dan satışa çıksada kdv si masrafları alıcıya en az 20000...
Ynt: Satılık - Land Rover Discovery II - V8 ( Sıfır Motor, Sıfır Şanzıman )
araba çok güzel alanada satanada hayırlı olsun ama fiyat çok abartılı değilmi bu cami ada ben mi işi bilmiyorum yoksa her kes biliyorda şişirilmiş fiyatlara eyvallah diyor yiğidin hakkını verelimde tüm köyü bağışlamasak...
Ynt: LC VX 80 HDJ 1994
alah nazardan saklasın emeğinize sağlık çok mükemmel olmuş az kaldı bende bulabilirsem akıllı bi şey bakalım hayırlısı allah bana da nasip etsin
Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.
malum sıtedeki araç fiyatları aşmış gitmiş eeee bizim sitede farklı değil bu millet bu arabaların piyasasını bilen bu arbalardan anlıyan kişiler değilmi arabalara 5000 liralık malzeme koyuluyor 15000 tl aksesuvar var deniliyo...