HakkiAGAOGLU kullanıcısının son içeriği

1. HakkiAGAOGLU

Satılık - Pajero V6

Ynt: Satılık - Pajero V6 Ali Bey, tabiki yorum yapılacak ancak bilincli olarak, bu konunun en basında belirtildi sevgiler saygılar
  2. HakkiAGAOGLU

Satılık - Pajero V6

Ynt: Satılık - Pajero V6 eywallah
  3. HakkiAGAOGLU

Satılık - Pajero V6

Ynt: Satılık - Pajero V6 Artık biraz ukalalık vakti; Bi arac alın yarışın başarı elde edin, ondan sonra yorum yapın, he izleyici olarak yorum yapıyorsanız, seviyeli olarak yaparsınız. Bi araba alacaksanız; heleki bu benim yaptıgım, bizim yaptıgımız bi aracsa, yine ukalalık yapıcam parayı...
  4. HakkiAGAOGLU

Satılık - Pajero V6

Ynt: Satılık - Pajero V6 Hayatım, Suan izlediğin TRT 1 izmir yada sakarya yarısının görüntülerdeki replikleri kullanmayalım :) önemli olan takla atıpta yarıs bitirmek, bitiripte genel klasman ve grup 2 olarak bitirmek vs vs vsss detaylı bilgi ...
  5. HakkiAGAOGLU

Satılık - Pajero V6

Ynt: Satılık - Pajero V6 Konunun basında söylendiği gibi gereksiz kıyaslama ve yorumlardan kaçınalım. Görelim konusalım Sevgiler.
  6. HakkiAGAOGLU

Satılık - Pajero V6

Ynt: Satılık - Pajero V6 daha yeni araştırmıssın belli arastıracagın daha cok sey var aslında. ukalalık olarak algılamayalım lütfen, bilgi eksikliğini giderelim. Unutmadan bide bu arabnın yarıs versiyonu var, onunda ilanı yok hiç bir yerde, 4 egzantrik 240hp vs vs vs.... bunada fiyat sölim...
  7. HakkiAGAOGLU

Satılık - Pajero V6

Ynt: Satılık - Pajero V6 sizinle tartışamıyacagım, konuya uzak oldugunuz belli. arac 3.5 v6, evo değil ama evo motorumuzda var o da ayrı... gereksiz yarumlarınızla konuyu guncel tuttugunuz için tesekkurler. bu arada muadilinden bulursanız 60bin e irtibata geçiniz alalım. Ya da söyle bişe...
  8. HakkiAGAOGLU

Satılık - Pajero V6

Ynt: Satılık - Pajero V6 Muadillerimi??? Muadili varmı acaba merak ediyorum? Ya ben bu işi bilmiyorum ya siz beni tanımıyorsunuz. Muadili dediğiniz araclar standart 3.5 tek kapı araclar olabilir. ( sakın kimse yalnıs anlamasın yapışmıs hiç bir aracı kötülemek veya herhangi bişe degil, yapılan...
  9. HakkiAGAOGLU

Satılık - Pajero V6

Ynt: Satılık - Pajero V6 Ali bey; Ciddi olan alıcı irtibata gecer gelir arabayı görür. Bizim yaptıgımız arabalar sanal ortamda susu var busu var seklinde hiçbirzaman dolasmamıstır, dolasamazda. Bilen bilir, bilmeyenede satmayız zaten. Sevgiler
  10. HakkiAGAOGLU

Satılık - Pajero V6

Ynt: Satılık - Pajero V6 40 50 bin diyorsunuz ya; 60 bine bi bul, buldugun kadarının hepsini satın alıcam. Lutfen aracı bilmeden yorum yapmayalım sevgiler. H. AGAOGLU

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri