Satılık - Pajero V6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,260
Ynt: Satılık - Pajero V6

40 50 bin diyorsunuz ya;
60 bine bi bul, buldugun kadarının hepsini satın alıcam.
Lutfen aracı bilmeden yorum yapmayalım
sevgiler.

H. AGAOGLU

Etiketler

Ali bey;

Ciddi olan alıcı irtibata gecer gelir arabayı görür.
Bizim yaptıgımız arabalar sanal ortamda susu var busu var seklinde hiçbirzaman dolasmamıstır, dolasamazda.
Bilen bilir, bilmeyenede satmayız zaten.

Sevgiler

HakkiAGAOGLU' Alıntı:
40 50 bin diyorsunuz ya;
60 bine bi bul, buldugun kadarının hepsini satın alıcam.
Lutfen aracı bilmeden yorum yapmayalım
sevgiler.

H. AGAOGLU

aracınızı bilmiyoruzda hakkı bey.aracı biliyoruz.muadilleri 40 50 bin onu yazdım.bekleyelim görelim bilenler ne diyecek.hayırlı satışlar.erol tuncay tarzı bi satış galiba sizinkide

Muadillerimi???
Muadili varmı acaba merak ediyorum? Ya ben bu işi bilmiyorum ya siz beni tanımıyorsunuz.
Muadili dediğiniz araclar standart 3.5 tek kapı araclar olabilir. ( sakın kimse yalnıs anlamasın yapışmıs hiç bir aracı kötülemek veya herhangi bişe degil, yapılan hersey emektir)
Ancak; bir arabaya kesip biçim 35 lastik vs takıp bu araba bu fiyattır diyemessiniz.
Benim bu arac üzerindeki modifikasyon ve uygularımı sanal ortamda acıklamamın sebebi emegimizin ve uygulamalarımızın acıga cıkmasını istemeyisimdir.Soncta ortada ciddi bir çalısma var.
Mukayeseyi alıcı kişi yapar, sanal ortamda o araba bu araba boyle ile bu iş olmaz.
Hee, bide 200 km olayı var, alacak olan insan alır gps ini km testide yaparız takılmayınız, sıkıntı yok...

Sevgiler

o zaman 3.5 v6 evo diye düzeltelim .bir ara vural ak dakar da filan yarıştırmıştı.o kompetisyonlarda filan demekki.site geleneği bozulmasın alanada satanada hayırlı olsun diyelim.bizim adımıza konu kapansın.uzanamadığımız pajeroya 3.5 litre v6 demiyelim

konuya karışmak istemem ama bu bir ölçümüki?
suzuki vitara 1.6 ile 180 yapan var 30 lastikle

AL1820' Alıntı:
konuya karışmak istemem ama bu bir ölçümüki?
suzuki vitara 1.6 ile 180 yapan var 30 lastikle

bazı araçlarda amg irmsheer filan yazarya yada orvis edition.bu araçta muhtemel necmi inan usta edition.hakkı bey necmi usta nın yaptığı araçla yarışır.ilk aracıda becce nin şampiyon aracıydı galiba.

sizinle tartışamıyacagım,
konuya uzak oldugunuz belli.

arac 3.5 v6, evo değil ama evo motorumuzda var o da ayrı...

gereksiz yarumlarınızla konuyu guncel tuttugunuz için tesekkurler.
bu arada muadilinden bulursanız 60bin e irtibata geçiniz alalım.

Ya da söyle bişe yapalım, siz 50 ye alın bitane, sonra bunun gibi yapmak için ''oturup ve arastırıp'' bütce cıkartalım bakalım (yada cıkartın), görelim...

sevgiler saygılar

daha yeni araştırmıssın belli
arastıracagın daha cok sey var aslında.
ukalalık olarak algılamayalım lütfen, bilgi eksikliğini giderelim.

Unutmadan bide bu arabnın yarıs versiyonu var, onunda ilanı yok hiç bir yerde, 4 egzantrik 240hp vs vs vs....
bunada fiyat sölim merakınız kalmasın, 60bin tl

sevgiler

HakkiAGAOGLU' Alıntı:
sizinle tartışamıyacagım,
konuya uzak oldugunuz belli.

arac 3.5 v6, evo değil ama evo motorumuzda var o da ayrı...

gereksiz yarumlarınızla konuyu guncel tuttugunuz için tesekkurler.
bu arada muadilinden bulursanız 60bin e irtibata geçiniz alalım.

Ya da söyle bişe yapalım, siz 50 ye alın bitane, sonra bunun gibi yapmak için ''oturup ve arastırıp'' bütce cıkartalım bakalım (yada cıkartın), görelim...

sevgiler saygılar

haklıısnız.konuya uzağım.izleyiciyim hatta.gereksiz yorumlarımız için affınızı rica ederiz.hayırlı satışlar.alacak kişi hayrını görsün.arif çarpışantürk 195 beygir olanını satıyo.onla kıyasladım.onun motorunda ne modifiye var bilmiyorumda rodajını çarpışantürk yapmış bir araç oda.bilmediğimizden farkı farkedemedik özür.

Konunun basında söylendiği gibi gereksiz kıyaslama ve yorumlardan kaçınalım.

Görelim konusalım

Sevgiler.

Arkadaşlar bu aracın ne 3 kapı ne 5 kapı bir muadili yok Türkiye de

detaylarını bilmeden konuşmayın, pajeroya 35 lastik takmak kolay iş diil. Ben 33 taktım 35 e çıkamadım masraflar yüzünden.

HakkiAGAOGLU' Alıntı:
daha yeni araştırmıssın belli
arastıracagın daha cok sey var aslında.
ukalalık olarak algılamayalım lütfen, bilgi eksikliğini giderelim.

Unutmadan bide bu arabnın yarıs versiyonu var, onunda ilanı yok hiç bir yerde, 4 egzantrik 240hp vs vs vs....
bunada fiyat sölim merakınız kalmasın, 60bin tl

sevgiler
hakkı bey.ben sizi beccenin eski suzukisiyle yarıştığınız zamanda izliyodum.benim gibi konuya uzak insanları ciddiye almayın.ben google a bakıp yazmıyorum.çok hırs yaptığınızda 1ciliğe giderken takla atardınız.sinirlenmenin hırs yapmanın gereği yok.arabanızı bilen satın alacaktır zaten.benim gibi izleyici değil.size hayırlı satışlar tekrar

Hayatım,
Suan izlediğin TRT 1 izmir yada sakarya yarısının görüntülerdeki replikleri kullanmayalım :smiley:
önemli olan takla atıpta yarıs bitirmek, bitiripte genel klasman ve grup 2 olarak bitirmek vs vs vsss
detaylı bilgi : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.26693170346.102420.503435346&type=1

hala bos bos yorumlardasınız

sevgiler

Artık biraz ukalalık vakti;

Bi arac alın yarışın başarı elde edin, ondan sonra yorum yapın, he izleyici olarak yorum yapıyorsanız, seviyeli olarak yaparsınız.

Bi araba alacaksanız; heleki bu benim yaptıgım, bizim yaptıgımız bi aracsa, yine ukalalık yapıcam parayı cebine koyarsın gelirsin arac hakkında yorum yaparsın

sevgiler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR