HAMRADIO kullanıcısının son içeriği

1. HAMRADIO

Kamp Için Hangi Telsizi Almalıyız?

Halil Bey,, çok faydalı bulduğum yazınız için teşekkürler, müsaade ederseniz, yazının nereden alınır kısmına, bence önemli bir ekleme yapmak istiyorum. Amatör telsizcilik sertifikanız yoksa, alabileceğiniz telsizler sınırlıdır. Her gördüğünüz telsizi belki satın alabilirsiniz, ama kullanımı...
  2. HAMRADIO

Cimer(cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) Başvurusu

Kaçırdığım bir şey mi var? Ne alaka? Saygılar
  3. HAMRADIO

Magic Screw Vidalı Çadır Kazığı

Malzemesi nedir? Plastik mi, Metal mi? Saygılar, Atila
  4. HAMRADIO

Off Road Ve Aci̇l Kullanim Için Papağan Röle Çalışması

Linke tıkladım, sadece şikayet var. Çalışan bir şey beklerken.. Üstelik hiç bir kanun ve yönetmelikte yeri olmayan bir uygulama için.. . Lütfen, reklamınızı yapacaksınız diye vaktimizden çalmayın.
  5. HAMRADIO

Uniden Ubc 760 Xlt Radyo Frekans Tarayıcı

Sadece radyo gibi dinleme yaptığından belgeye gerek yoktur. ... demişsiniz. Bu tür otomatik frekans taramalı alıcı cihazları kullanmak yasaktır. OTOMATİK FREKANS TARAMA ÖZELLİKLİ TELSİZ CİHAZLARI YÖNETMELİĞİ
  6. HAMRADIO

Römörk Bağlantı Kilit Ve Çeki Topuzu Uyumsuz

TÜV'de çeki demirinin topuz çapı ölçülüyor diye biliyorum. Tam ölçüsü ne olmalı? bilginiz var mı?
  7. HAMRADIO

Yaşam Aküsü Şarj Ve Diğer Bağlantılar Hakkında Fikir Alış Verişi

Paralel bağlantılarda, ölçülen gerilim, 12 volttur. Siz paneli + küyü+buzdolabını paralel bağlıyorsunuz. 24 Volt olabilmesi için panel ve Akünün seri bağlanması gerekir ki arada Solar panel ünitesi olduğu için bunu yapamazsınız, yapmak isterseniz, Akünün artı ucunu panelin eksi ucuna, panelin...
  8. HAMRADIO

23 Şubat Karavan Fuarı Süresince Ücretsiz Bilet Davetiyesi

Teşekkürler, Fuarda başarılar dilerim.
  9. HAMRADIO

Vinç Yerine Alternatif Olabilirmi

Aracım vinç takmaya müsait değil, bu nedenle bana da arabanın bir kenarında dursun diye bu el vincini tavsiye etmişlerdi,
  10. HAMRADIO

İstanbul Ve Çevresinde Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Merhaba, Bence buraya Danamandıra Tabiat parkı da eklenebilir.
  11. HAMRADIO

Kampingdeki Hayvanlar...

Merhaba, Bir köpek sahibi olarak cevap vermek istedim. Kapalı kamp alanlarında %100 haklısınız. Sahipli köpekler için sahiplerini, diğerleri için kamp sorumlusunu uyarmalısınız. Açık kamp alanlarında ise tavsiyem şöyle olacak, Köpekler, kendi bölgelerini pisletmezler. Tavsiyem, yanınızda...
  12. HAMRADIO

Çilingoz-kıyıköy Sahil Şeridini Kapsayan Röleler

En azından çalışıyor olması güzel :) 73!
  13. HAMRADIO

Röle çalışıyor mu? Dinleyen mi yok? Saygılar, 73!
  14. HAMRADIO

TB1GRY de TA1DX, Ben İstanbul'dan bu röleyi açamıyorum, Mahya yüksek olduğu için açabilmem gerektiğini düşünüyorum, sonucu paylaşırsanız sevinirim. SAygılar, 73! de TA1DX Atila

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,002
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri