Helva kullanıcısının son içeriği

1. Helva

110 2.5 Benzin & Lpg + Hidrolik Direksiyon

Aramaya devam ediyorum hala. Yine malum sitede bir dizel daha buldum. Onda da bayağı sorun çıktı. Bakalım evbet bulacağım.
  2. Helva

Tabi bende çok iyi bir araç beklemiyordum sonuçta. dediğiniz gibi yaşlı ve yorgun bir araç. Ama kapı altı çürümesi, diff tıpalarına silikon sıkılması, özensiz boyanması, rast gele vida ve somun kullanılması, şaft'tan ses gelmesi (kırt,kurt diye atlama sesi), ustanın enjektörler de sorun...
  3. Helva

Antalya'da malum araç satış sitesinde de var. Mat gri. Dizel bir araç fakat araçın yağ kaçırmayan bir mekanik alan yoktu. Kupa dıştan çok özensiz boyanmış fakat boyalı olmayan içi de tamamen kusmuştu. Bu benim çok detaycı olmam ilede alakalı olabilir.
  4. Helva

Değerli dostlar. 1400 km yoldan gelerek araçı gördük. Tanıdığımız bir ustamıza götürdük. Onunda bu araç size gelmez deyişi ile arabayı bırakarak yeni arayışa başladık. :(
  5. Helva

Teşekkür ediyorum. Birazdan 2.5 dizel bir araç kullanacağım. Son kararım da dizel yönünde olacak sanırım. Yarın da aracı görmek ve kısmetse almak içimin de yola çıkacağım. Aldıktan sonra başınızı biraz daha ağrıtacağım şimdiden teşekkür ediyorum :)
  6. Helva

Evet en güzeli denemek dediğiniz gibi. Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgilere. Yarın deneyip hemen deneyimlerimi paylaşacağım.
  7. Helva

Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim. Tek tek cevap verip forum kirliliği yaratmak istemiyorum. Bulunduğum bölgede de yaptığım araştırmalar ve kullanıcı yorumlarıda dizel den yana. Hatta turbolu olsun diyenlerde var. Ama turboda sonradan taktırılabiliyormuş. Araçta sessizlikten yanayım ama...
  8. Helva

Yeni bir soru daha... 1993 model benzin mi? 1988 model dizel mi?
  9. Helva

Herkese iyi forumlar ve kolaylılar... Son bir aydır forumu talan ettim ama açık konuşmam gerekirse kafam daha çok karıştırdı. Sözü fazla uzatmadan forumdaki üstadlardan Defender ile ilgili bir kaç ön bilgi almak istiyorum... Başlıktada bahsettiğim gibi 110 2.5 benzinli araç istiyorum. malum...
  10. Helva

Mitsubishi L200 4x4 Lastik Seçimi

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 Lastik Seçimi Bu işin içinden nasıl cıkıcam hiç bilemiyorum.
  11. Helva

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 Lastik Seçimi Ben hala Bridgestone Dueler A/T 694 265/70R16 112S lastik kullanıyorum... Ve haliyle daha da yükseltmek istiyorum... "ProntoBasso" Mert beylede defalarca konuştum ama hala bir yol bulamadım... tek bir soru soracağım ve yardımcı olursanız (olur veya...
  12. Helva

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 Lastik Seçimi "Bu MT lastiklerle uzun yola çıkamam" demişsiniz sebebi nedir?
  13. Helva

BTW L200 7" Lift Kit

Ynt: BTW L200 7" Lift Kit bende Türkiye den alınabilecek bir yer arıyorum hala...
  14. Helva

Şaside paslanma

Ynt: Şaside paslanma İşte beyefendi tüm bunların sonucun da ne olmayacağı kesin gibi. Arabam boyanacak... Tabi dediğiniz gibi Makine Mühendisleri Odasından bir belge ile Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım... Ben 6 aylık balina mı çok seviyorum paslanmasına izin vermeyeceğim...
  15. Helva

Şaside paslanma

Ynt: Şaside paslanma İşte beyefendi tüm bunların sonucun da ne olmayacağı kesin gibi. Arabam boyanacak... Tabi dediğiniz gibi Makine Mühendisleri Odasından bir belge ile Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım... Ben 6 aylık balina mı çok seviyorum paslanmasına izin vermeyeceğim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR