Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Yillar once Range Rover Classic sahibi iken bende 3 yil once 2009 model X-Trail 2.0 dCi gecis yaptim. Arac su an 171 bin km' de ve 2, 3 inch yukseltme, karter koruma ve ceki demiri gibi eklemeler yapmak istiyorum. Su an uzerinde 215/65/17 4 mevsim lastiklerle kullaniyor ve...
Merhabalar,
Asagidaki linklerde yeralan Mitsubishi 2.0 GDI Pinin' lerle ilgili olarak pozitif ve negatif yonleri hakkinda siz ustadlarin yardimini rica ediyorum. Araci cogunlukla sehir ici ve sehirler arasi kullanmayi ve arada bir de hafif off-road aktivitelerinde kullanmak amacindayim.
2001...
Ynt: Uydu Telefonları Hakkında Bilgisi Olan Var mı ?
Merhabalar,
Benimde bir sorum olabilir mi siz ustadlara?
Thuraya uydu telefonlarindan edinme dusuncesindeyim. Ileride servis saglayayici ile herhangi bir sorun yasanmasi durumunda ya da kapsama bolgesi degisikligi nedeniyle baska bir...
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Bir gun hayallerindeki karavana sahip olmaya niyetlenen bir arkadasiniz olarak hepiniz merhaba demek istiyorum.
40 yasindayim Yurtdisinda yasamaktayim. Sayesinde bir cok sey ogrendigim ve ogrenmeye devam edecegim konular icin tesekkur ederim.
Saygilar,
Hasan Kaya
Ynt: Yeni Land Cruiser Prado
Ismaqil Bey,
Simdi Toyota bayisinden aradilar ve benim ilgilendigim TX-L serisi aracin Turbo dizel oldugunu onayladilar. Yalniz Cruise control ve Cool box yok diyorlar.
Internette arastirdigimda bu ozelliklere sahip ayni araclari baska ulkerde (Australya vs)...
Ynt: Yeni Land Cruiser Prado
Ismqil Bey Merhabalar,
Bende Qatar' da yasiyorum ve bu araclara takmis durumdayim.
Model olarak 2010-2011 TX-L 7/ VX-L 7 lerle ilgileniyorum.
2009 Diesel araci aldiniz ise yorumlarinizi paylasir misiniz?
Saygilar, Hasan
Ynt: V8 lerde LPG problemi
Nacizane benimde sizlere bir sorum olabilir mi acaba?
1988 RR Classic icin ne tur LPG sistemi ve sistem montaji yapilirken dikkat edilmesi gereken konulardaki tavsiyeleriniz nelerdir.
Tesekurler, Saygilar