hunkar kullanıcısının son içeriği

1. H

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Sevgili tanlmslz. özelden mesaj gönderemediğim için buradan yazıyorum. bu arabanın şase numarası, etikette olmuyor. En azından bendeki öyle. Ama internetten, yabancı sitelerden de arattığıma göre bendeki doğru. Arabanın şase numarasını görmek için, sol ön...
  2. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Maşallah..Silecekler orjinal havalı sistem mi yoksa siz de benim gibi motorlu sisteme mi döndürdünüz? Bir de bu araçlarla ilgili aksesuar türü parçalar bulabiliniyor mu bursa'da..Station wagon'un arka plaka lambalığı lazım bana şiddetle
  3. H

Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu Trakya Coast, ne oluyor, ses çıkmadı willys'den, son durumu merak ediyoruz. Özellikle kaporta konusunda gayet büyük bir işe girişmişsiniz, sonucunu bekliyoruz.. beyav :)
  4. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Bahsettiğim diski görmen için diferansiyeli falan sökmene gerek yok. Aracın altına eğildiğinde göreceksin. Resimdeki kırmızı işaretle işaretlediğim diskten varsa oradan tertibatı takip edersin. Eğer yoksa elfreni kolundan telini takıyorsun aşağıya...
  5. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım tnmlsz arkadaşım, maalesef mesaj atamıyorum, sanırım forumda yeterli kadar mesajım yokmuş vs..buradan yazayım. Ben el frenini orjinal baston fren denilen frenden taktım. Debriyaj pedalının sol tarafına yerleştirdim. Fakat bu araçlarda arka tekerleklerde el...
  6. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Bu da benim arabam. Muayeneye girecek bugün yarın, bu fotograf ilk günlerimizden kaporta yapılmış aldım.Motor, mekanik elden geçirdim. Sileceklerini falan yaptım. Elimde 4 silindir harikan çıkma motor parçalarım da var. Minik çatlakları olan (motorcu...
  7. H

1949 Willys Station Topluyorum

Tekerlek Dönüş Problemi - 3 Gelelim asıl mevzuya. Probleme kaynaklık teşkil eden kısım burası. Üçüncü resmimizde gördüğünüz gibi, sökme işleminden sonra elimizde bu görüntü kalıyor. Sarı cıvatalar fren mekanizmasını taşıyan sacı, arkadaki takoza bağlıyor. Haliyle bunların cıvatalarını...
  8. H

Tekerlek Dönüş Problemi - 2 Bu araçların kampanaları bazen farklı sistem oluyor. Benim araçta, fren merkezlerinin olduğu kısıma ulaşmak için kampanayı çıkarmak, bunun için de göbekteki somunu sökmek durumundasınız. İkinci resme çok dikkatli bakarsak, ortada daha önceki usta tarafından çekiç ve...
  9. H

1949 Willys Station Tekerlek Dönüş Problemi Başlığı açalı bayağı bir olmuş. Bu süre içinde bir sürü tadilat yaptık. Tabi ki kısıtlı mali imkânlarla ve kendiniz bir şeyler yapmaya çalışınca haliyle biraz vakit alıyor. Şu an aracı muayene aşamasına getirdik çok şükür. Bu noktadan sonra artık...
  10. H

Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu Her zaman yardıma hazırım, hatta önümüzdeki günlerde bir Edirne ziyareti yapmayı da planlamaya başladım. Özellikle mekaniğe geçtiğiniz zamanlarda geleceğim. Bu arada arka stoplarla ilgili birşey de yazayım. Bu araçlarda o zamanlar sinyal lambası için...
  11. H

Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu 1-Stopları nereden nasıl buldunuz, detaylı bilgi alabilirsek bizim ihtiyacımız olan aksesuar parçalarını da isteyebiliriz 2-Resimde bir ön panel görüyorum, ustanın elinde ama o panel cj paneline benziyor, yanlış yere mi bakıyorum? 3-Ön cam silecekleri...
  12. H

Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu Fren konusunda size Tosfer / Arif Usta'yı önerebilirim. Beylikdüzü sanayi Sitesi'nde. Kendi willys'im için getirtmiştim arabanın başına. İşinin ustası ve meraklısı bir arkadaş, naz yapmıyor. Ben kendi arabamı henüz bitirip ona götüremedim ama...
  13. H

Ynt: 1949 Willys Station Topluyorum Çok teşekkür ederim. Aslında iç parçalarda sıkıntı çekmiyorum pek de daha ziyade arka stoplar, arka plaka lambalarının olduğu büyük parça, silecek kolu, teşkilatı vs gibi aksesuar türü şeylerde zorlanıyoruz. Almam gereken bir iki parça var bu şekilde, henüz...
  14. H

Ynt: 1949 Willys Station Topluyorum Uğur Kalaycı: Teşekkür ederim uyarın için, onu da bir test edeceğim. Bu arada yarı komik bir olay: Direksiyon simidinin üstü kırılmış, direksiyon miline sabitleyen birşey yok. tırtıllarından dolayı çeviriyor ama yukarı çektiğiniz zaman yerinden çıkıyor...
  15. H

Ynt: 1949 Willys Station Topluyorum Bu modellerde iki tip motor var sanırım.Yabancı dökümanlardan okuduğum kadarıyla 6 ve 4 silindirli modeller üretilmiş. Bendeki 4 silindir. Dün akşam tekerlek poyra göbeğini sökmeye uğraştım. Sağolsun önceki usta, göbeği tutan somunu oraya resmen çakmış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,754
Kaydolan Son Üyemiz
mayfaer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri