Hüseyin36 kullanıcısının son içeriği

1. H

Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)

Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013) Evet ,Kars'ta ikamet ediyorum.Bu aralar bir bebek telaşımız var :) O yüzden ilgilenemedim.Kusura bakmayın.Aracımı değiştirir değiştirmez daha aktif olacağım inşallah grupta.(küçük aracımı bir arazi aracıyla değiştirir...
  2. H

Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)

Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013) Yarış pisti dediğiniz yer hafta sonları mangalcıların ve arabaların yeri.Sanırım karıştırdınız.Orada herhangi bir aktivite olmuyor.
  3. H

Toyota RAV4 mü,Suzuki Grand Vitara mı?

Ynt: Toyota RAV4 mü,Suzuki Grand Vitara mı? Öncelikle zahmet edip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi inceledim.Bir halı saha maçının ardından sol dizimden rahatsızlandım,bundan dolayı otomatik vites tercih sebebim.Nissan X-Trail'ın otomatik dizelleri 60.000 TL'den...
  4. H

Toyota RAV4 mü,Suzuki Grand Vitara mı?

Selamlar, Kars'ta yaşıyorum,küçücük bir Opel Corsa'm var.Artık sınıf atlama kararı aldım:) Öncelikle ihtiyaçlarım: Malum burası Kars,belediye saolsun hemen hemen bütün yollar off-roadluk.Kışın kar temizleme falan zaten yapmıyorlar.Yani karlı yollarda güven vermeli.Çukur derdim falan olmamalı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,205
Kayıtlı Üye Sayımız
167,072
Kaydolan Son Üyemiz
Otofahri

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR