Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110
Para delikli olan, rüzgar gülünden daha iyi bence de. Alttaki çok yakışacaktır :)
Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110
Bu aracınızı da merakla takip ediyorum Onat bey, kolay gelsin.
Bir sorum olacak. 17" jantı aftermarket mi alıyorsunuz, yoksa çarpışanTürk yapımı gibi yaptırıyor musunuz? Modelinin fotosu var mı araç üstünde görmeden?
Ynt: G serisi arka diferansiyelleri
Ruhsata işliyse çok şanslısınız, zira benzinliden dizele geçmek bürokrasi olarak çok zorlu olabilirdi.
Motor olarak om602a 2.5 turbo 125 hp yeterli gelecektir tahminim, om603a 3.0 turbo 150 hp ile araç daha da rahatlayacaktır. Bunlar eski nesil fakat...
Ynt: G serisi arka diferansiyelleri
Aracınız hayırlı olsun.
Öncelikle bir düzeltme yapayım. Mercedes'in 1.9 lt'lik dizel motoru bulunmuyor. İlk mesajınızda 190 motoru atılmış demişsiniz, o mesajınıza dayanarak aracınızın üzerindeki motorun 2.0 lt 72 hp'lik OM 601 diye adlandırılan dizel motor...
Ynt: İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA
Evet, asansör vazifesi de görebilen stepne taşıyıcı daha da geliştirilip def, mog kaldırabilecek hale getirilmiş.
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Resimlere bakınca ben de aynı şeyi dedim.
Ruhsatta değişiklikle uğraşacak olsanız siyah-bej alternatifini de düşünebilirdiniz. Ama bilgisayarda yaptığınız siyah-kırmızı da çok agresif. Çok güzel gidiyor Uğur...