Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kastamonu Yaylaları
Resimlere bakınca içim bir hoş oldu ya çok özlemişim memleketimi (kastamonu azdavay çömlektepe köyü)Allah izin verirse bu sene gittiğimde bol bol resim çekip sizlerle paylaşırım herkese kucal dolusu sevgiler
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya
herkes mail adresini ve tel ini yazmıs 0532 633 67 43 ilyas_yazici@hotmail.com kan grubunuda yazsak ne olur ne olmaz 0RH+
kan grubu için ayrı bir sayfada açılabilir nacizane benim fikrim sitede varsa ben göremedim özür dilerim
herkese günaydın cem50 ilgin için tşk ederim ben elektrikçilere götürdüm hiç birisi bir şey anlamadı bunun tamirini elektriçiler yapmıyormu?kime götürmem gerekiyor ben ankara da yaşıyorum burayada geleli 2 sene falan oldu pek tanıdığım bildiğim yok iş güç yüzünden...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 83 model 1.9 benzin+lpg li t3 e sahibim benim sorunum elektronik ateşlemeli distribitör arızalı bana öyle dendi idareten platinli distribitör taktım bu distribitörü tamir yapan yada satan yer varmı? fiyatı ne kadar? birde ben...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba ben Ankara'dan ilyas yazıcı aranıza yeni katıldım özel bir tv de teknisyen olarak çalışıyorum 68 doğumluyum evliyim 2 cocuğum var 1 kız 1 erkek Fenerbahçe taraftarıyım vs.............
Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ismim ilyas şu an ankarada yaşıyorum 83 model t3 e sahibim (yeni sahip oldum )araştırma yaparken sayfanız hoşuma gitti ve üye oldum yeni dostluklar kurmak ümidiyle herkese slm ve sevgiler