insolente_jk kullanıcısının son içeriği

1. I

Satılık - Takaslı Cherokee 5.2

Ynt: Satılık - Takaslı Cherokee 5.2 İlk sahibi bayandan aldım ,aldığımda öyleydi ben yaptırmadım maliyetini bilemiyorum o yüzden... :-\
  2. I

Satılık - Takaslı Cherokee 5.2

İlk sahibi bayan tarafından 15 sene kullanılmış , Nokta boya bulunmayan , kazasız değişensiz , Servis bakımlı , alındığı günkü faturası ve servis kayıtları dosyası ile tutulan , 1 yıllık atiker LPG'li , double din dokunmatik ekranlı , tavan lcd'li , İphone bağlantılı , 220v yükseltici ( içinde...
  3. I

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça Peki sen camı değiştirdinmi üstünemi yapıştırdın ? ::)
  4. I

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça Çok tşk ederim ;) direk satın alıcaktım ama shippin e 35 dolar çok fazxla diilmi yaw , ben ebaydan daha önce bi çok şey aldım ama bu biraz pahalı geldi :-\
  5. I

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça Aynı dertten müzdaribim ebay da nasıl arattın , yada bana bi link yollarmısın sana zahmet ...
  6. I

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) Camlara film lazım ;)
  7. I

Jeep Marka Saat

Ynt: Jeep Marka Saat Bayaa uzun zaman olmuş topic açılalı ama ben yinede sormak istedim :) JP.4341.1SR ve JP.4307.1B bu iki modelden fiyatları ve bulma ihtimalinizi öğrenmek istedim ... :-\
  8. I

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi üni için 4 sene yaşadığım yer 2. memleketim seviyorum seni ;)
  9. I

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam ;)
  10. I

ilker&ZJ

Ynt: ilker&ZJ inanılmaz 41 kere maşallah ;) Benimkinden temizide varmış :P
  11. I

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi YUSUF EMRE 1996 CHEROKEE ZJ 5.2 LİMİTED İSTANBUL-MALTEPE ;)
  12. I

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı Zj için montaj dahil dodik fiyatı nedir belirtilmemiş sanırım... ???
  13. I

Acemi WJ Adayı Yardım Bekler...

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... aracınız satılıkmı :P Benim servise gitmeme gerek kalmadı arac kazalı çıkt çünkü , geçen temmuzda 10,500 tl lik bi hasarı olmuş kaskodan yapılmış , sağ ön çamurluk değişmi, biraz işlem falanda war , o yüzden o araçtan soudum başka araçlara bakmaya...
  14. I

Acemi WJ Adayı Yardım Bekler...

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... Salı , Çarşamba gibi sözleşmiştik , henüz gitmedim yani , kesinlikle tüm hikayeyi paylaşıcağımdan şüpheniz olmasın , ilginize teşekkürler... selamlar
  15. I

Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim?

Ynt: Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim? Hayırlı olsun , inşallah hep böle sorunsuz kullanırsınız , ben merakla km yakıt değerlerini bekliyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR