Arama sonuçlarınız

1. I

Satılık - Takaslı Cherokee 5.2

Ynt: Satılık - Takaslı Cherokee 5.2 İlk sahibi bayandan aldım ,aldığımda öyleydi ben yaptırmadım maliyetini bilemiyorum o yüzden... :-\

2. I

Satılık - Takaslı Cherokee 5.2

İlk sahibi bayan tarafından 15 sene kullanılmış , Nokta boya bulunmayan , kazasız değişensiz , Servis bakımlı , alındığı günkü faturası ve servis kayıtları dosyası ile tutulan , 1 yıllık atiker LPG'li , double din dokunmatik ekranlı , tavan lcd'li , İphone bağlantılı , 220v yükseltici ( içinde...
  3. I

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça Peki sen camı değiştirdinmi üstünemi yapıştırdın ? ::)

4. I

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça Çok tşk ederim ;) direk satın alıcaktım ama shippin e 35 dolar çok fazxla diilmi yaw , ben ebaydan daha önce bi çok şey aldım ama bu biraz pahalı geldi :-\
  5. I

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça Aynı dertten müzdaribim ebay da nasıl arattın , yada bana bi link yollarmısın sana zahmet ...

6. I

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) Camlara film lazım ;)

7. I

Jeep Marka Saat

Ynt: Jeep Marka Saat Bayaa uzun zaman olmuş topic açılalı ama ben yinede sormak istedim :) JP.4341.1SR ve JP.4307.1B bu iki modelden fiyatları ve bulma ihtimalinizi öğrenmek istedim ... :-\
  8. I

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi üni için 4 sene yaşadığım yer 2. memleketim seviyorum seni ;)
  9. I

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam ;)

10. I

ilker&ZJ

Ynt: ilker&ZJ inanılmaz 41 kere maşallah ;) Benimkinden temizide varmış :P

11. I

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi YUSUF EMRE 1996 CHEROKEE ZJ 5.2 LİMİTED İSTANBUL-MALTEPE ;)
  12. I

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı Zj için montaj dahil dodik fiyatı nedir belirtilmemiş sanırım... ???

13. I

Acemi WJ Adayı Yardım Bekler...

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... aracınız satılıkmı :P Benim servise gitmeme gerek kalmadı arac kazalı çıkt çünkü , geçen temmuzda 10,500 tl lik bi hasarı olmuş kaskodan yapılmış , sağ ön çamurluk değişmi, biraz işlem falanda war , o yüzden o araçtan soudum başka araçlara bakmaya...
  14. I

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... Salı , Çarşamba gibi sözleşmiştik , henüz gitmedim yani , kesinlikle tüm hikayeyi paylaşıcağımdan şüpheniz olmasın , ilginize teşekkürler... selamlar
  15. I

Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim?

Ynt: Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim? Hayırlı olsun , inşallah hep böle sorunsuz kullanırsınız , ben merakla km yakıt değerlerini bekliyorum :)

16. I

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... Eyvallah süper oldu bu çünkü ben bostancıda oturuyorum , warmı telefonu falan yoksa google'danmı arim :) Maslaka sabah 9 da götürmek gözümde büyüdü biraz,eğer aynı işlemi yapabilcek anadolu yakasında hemde bostancıda varsa benim açımdan çok çok iyi...
  17. I

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... Hmmm :) Ya bunlara alışmam gerekicek bizim bmw camiasında tanıdık çok usta servis v.s olduğu için bu gibi durumlarda ustaya bi sigara alırsın yada 3-5 bişey atarsın şeklinde yürüdüğü için, acemi olduğum içinde sorim dedim kazıklanmayalım diye...
  18. I

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... Yardımlarınız için teşekkür ederim , randevu aldım önümüzeki hafta içi için ama fiyatı 120 tl + kdv dediler, fiyat makulmudur bana biraz pahalı geldide böle bi işlem için ::)

19. I

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... Teşekkür ederim , sizin aracınızda hayırlı olsun,kazasız belasız sorunsuz keyifle binersiniz inşallah,tecrübelerinizide paylaşmanızı rica ediyorum , mesela lpg yakıt performansınızı merakla bekliyorum :) Selamlar... Teşekkür ederim Burak bey...
  20. I

Öncelikle Herkese Merhaba ,Forumdaki ilk msj'ım bu yaklaşık 1-2 haftadır üye olmadan konuları takip ediyordum ve gerçekten sıcak samimi dosthane bi ortam olduğunu gördüm , bu sitede war olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum... Kendimi kısaca özetlersem ,26 yaşında, iyi bir kurumda çalışan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri