Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, yeni aldığım Garmin Edge 800 GPS cihazıma Google Earth te hazırladığım bir den çok rotayı KMZ olarak kaydedip Global Mapper da GPX çevirdim bunu daha sonra gpx2img ile convert edip MapSource programı ile harita olarak gps ye attım. Haritayla işim bittiğinden System/Map/Map...
Ynt: Suzuki Vitara
anladığım kadarı ile benim işimi 1.6 JLX görecek yalnız birde şunu sorayım bu tür arazi araçlarında otomotik vitesin bir dezavantajı veya avantajı varmı
Arkadaşlar uzun zamandır Mitsubish Pajero almayı düşünüyordum bir arkadaşımın tavsiyesi ile Suziki Vitara'yla ilgilenmeye başladım ama malesef kafam bayağı karıştı benim arabayı kullanımım genellikle dağlık arazide( Dağcılıkla uğraştığımdan ) yaz ve kış kullanımı özellikle kar ve çamurlu arazide...