Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Ben Espiye'deyim. Daha önce dedimya karadenizde yeniyim. Bu işi nasıl organize edebiliriz bilemiyorum en azından rotaları ve özelliklerini bilmiyorum.. Alternatif rotalar önerirseniz. Biraz yazışır. Karar verebiliriz...
Arkadaşlar iyi günler. Artık karadenizdeyim. Dedimya burda yabancıyım. Neler yapılabilir nasıl planlar olabilir paylaşalım isterseniz...
Sevgili arkadaşım. Hazırda bulunan gruplara katılmak tabiki çok daha kolay ama ne yapalım bizi kabul etmezlerse bizde kendi grubumuzu kurarız. Doğa da ben sizi kabul etmem demez herhalde. Görüşmek dileği ile. bana bahadirex@hotmail.com adresimdende...
Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler burayı şimdilik takip ediyorum giresuna taşınıp yerleşince aktif uğraşılar sergilemek istiyorum.
Arkadaşlar ben devlet memuruyum ve Giresun'a tayinim çıktı. Zaten meraklısı olduğum bir sporun tam kalbine düştüm gibi geliyor. Giresun'da bu sporu yapan insanlarla tanışıp bende aralarına ve gruplarına dahil olmak istiyorum. bahadirex@hotmail.com adresindende bağlantı kurulabilir. Ayrıca bu...