Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
bütün bu güzelliklere ihtiyacın olduğunu inan anlamıştım sevdacım...inşallah bu şansı kendine tanırsın...hayatta hiçbirşey sağlığımızdan daha önemli olamaz...çünki inan bana sağlıklı olduğumuz oranda sevdiklerimize de o denli faydalı oluyoruz..iyi düşün..bu...
sevdacım en ıyı terapi spor...sahuna...ımkanın varsa vucuttakı toksınlerı temızleme kurları var onlardan da faydalanabılırsın...bana koşmak yüzmek ve sahuna çok ıyı geldı ..bırde bızım burada naturmed adında bır sağlık merkezı var orada bır ay tedavı...
ne yazıkk kı para kazanmak ugruna ınsanlar bırbırlerını öldürmekten bıle çekınmıyorlar...bır de hayvanların vahşi olduğu söylenir.....?
Ynt: Hayat Bilgisi (Ders Çıkartılacak Anılar, Alıntılar...)
evet çok doğru söylüyorsun doğuşlu..bu arada anlattığın hıkayeler çok güzel...zevkle okuyorum...bılmek demek çok şey demek..bilene diploma bile veriyorlar..bilmeyene ise hayat çok zor...işte herzaman okumak,kaç yaşında olursak...
defalarca bıraktım...defalarca başladım...ama asla pes etmedim...asla pes etmeyin arkadaşlar...asla...birgün o gün mutlaka geliyor...illetten kurtulduğun gün zaten farkına varıyorsun...o illet sana arkasını dönüp kapıdan çıkıp gidiyor...sen onu...
arkadaşlar sigara içen arkadaşlar lütfen gerçeklerle yüzleşin...artık kendinizi öldürmeye son verin...şöyle birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum...insan beyni nikotinden arındıkça beyindeki bütün bilgiler yenileniyormuş...düşünebiliyormusunuz...gülün kokusu...
elden ne gelir deyip bir kenara çekilmek olmaz...işe önce kendimiz bırakarak başlamalıyız...benim bu illetten kurtulmam tam 7 yılımı aldı...koca yedi yıl uykusuz geçen geceler...saatlerce sokaklarda gezdiğim...yağmur altında deliler gibi nereye bile koştuğumu...
evet senı kutlarım arkadaşım...darısı sigarayı bırakmak isteyenlere ve bırakmayı hiç düşünmeyenlere...inşallah...
benim hikayem..annem ben onun daha karnındayken alıştırmaya başlamış beni bu illete..belkide bana vereceği zararı hiç düşünmeden...tahmin bile...