Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iki haftadır takılı fakat faydası varmı yokmu anlayamadım hala
akü bekleme halindayken 12.40 voltlarda devrenin tepe voltaj darbeleri ise 27 voltlarda geziyor
aracı çalıştırdığımda 14.20 volt şarz voltajında devrenin tepe voltajı 35 voltlarda geziyor sanırım faydası var gibi
forumda...
selamlar
korhan beyin yayınlamış olduğu devreyi 3 gündür kullanıyorum bakalım faydası olacakmı
tepe voltajı falan 50 v civarları geziniyor sivrisinek vızıltısı gibi ses çıkarıyor devre bakalım bir hafta on gün içinde farkı görebilecekmiyim
saygılar
çok kötü olmuş aslında rezillik demeyelimde ofroadın ne kadar dikkat edilmesi gereken bir aktivite olduğunun kanıtı diyelim
araç olayın akabinde oçocuğun üzerinede devrilebilirdi
emniyet kemeri hayat kurtarır.
Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?
elimde biraz paracord vardı kemer örgüsünü öğrenmek adına şöyle bir çalışma yaptım
sanırım bir kemeri tamamlayabilmek için 50metre falan ip gerekecek
Ynt: dogan slx fren kilitlenmesi
500 iyi üflemişler:)) heralde ana merkez westanaus ve teker merkezlerini değiştirdiler yoksa 500 biraz abartılı geldi bana acaba bütün teker merkezlerinin havasını tam aldılarmı hava var ise tesisatta frene bastığınız zaman basılı kalır koyuvermez frenler