Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj Jeep Elektronik Ateşleme
Merhaba!! Bir sorum olacakti performans dispiriroru nasil memnunmusunuz kacaaldiniz markasi nedir? Bende almayi dusunuyorum
Ynt: Satıyorum 1978 Cj5
Bilmem... Giresunada trabzondan gelme.. At yarisi oynayanlar tay in bavadini anasini dedesini her seyini bilirler bizlerde jeep in tr ye nereden gectigini biliyoruz
Ynt: Acıl Yardım Cj5
Cj jeepler ogrenci isi deyil size tavsiyem dizel 206 bulun kucuk arac olsun az yaksin okulunu bitir calismaya basla istediyin cj aracini al bu tavsiye.. Cj araclarina gelinçe 1977 den dusuk olanlari almani tavsiye etmem yaptigin tum masraflarda bosa gider sonra satmaya...
Ynt: Benimde Jc5 İm Oldu :)
Hayirli ugurlu olsun. Bende yeni bir cj5 almistim 6 ay once andim kullandim orjinalligi bizulmamis bir aracti 77 cj5 fren hisuma gitmedi diks ve restenavuz yaptirdim cift bara carbirator viraj kolu 10x15 jant su bu derken su an 20 nin i gecti daha cok is var...
Ynt: T5 Sanzuman
Inceledim ayni bir fark goremedim fransaya boyle uretmislerdir belki cunku fransada cj7 ler var dizel reno 21 motorlu ve 2000 benzinli
Ynt: T5 Sanzuman
Benim aldigin sanzuman geri vitesi sol onde fort yaziyor referansida var sizin dediyinizle aunili oluyor RF-D9ZR-7222-AA 13-32-097-902