Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı)
Tuğsan bilgin için çok teşekkürler.. Seyirci etabının tam olarak nerede yapılacağını öğrendiğin zaman bana da bildirirsen çok sevinirim.. Aynı mesajı özelden de göndereceğim.. Telefonunu verirsen ararım da...
Ynt: Trial Etabı Oluşturmak
Yüksel çok keyifli bir engel videosunu gönderdiğin.. Bu gibi fikirleri oluşturup belki de arazi de yerlerini kesin olarak belirlemek ve ölçekli olarak çizmek gerek.. Bu konuda arazi de keşif çalışmalarına katılabilir, elimden geldiğince yardımcı olmaya...
Ynt: Trial Etabı Oluşturmak
Walla emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık.. Ökten Şirketler Grubuna da teşekkürler.. Gültekin süper bir iş çıkartmışsın.. Benim de yapabileceğim birşey olursa seve seve katılırım..
Ynt: İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı)
Ben de orda olucam da bi de nerde olacağımı bilsem : ) Bu konuda bilgisi olan birini bulmak gerek : ) Şile Grand Hotel de cuma sanırım bi briefing var.. Belki ordan bilgi alabilirim.. Gelecek arkadaşlar...
Yarışın sanırım bir seyirci etabı var Uğur bey ama diğer etapları seyretmek için nerde yer almamız konusunda bilginiz var mı? Güzergah bilgileri isoff sayfalarında tam olarak belirtilmediği için öğrenemedim...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Sezgin ilgin ve cevabın için çok teşekkürler.. Siteyi gerçekten karıştırdıkça sorulara cevap bulabiliyorum çok dallanmış budaklanmış : ) Tuğsan sana da çok teşekkürler.. İyi akşamlar..
Bu haftasonu Şile'deki OFF-ROAD yarışlarına izleyici olarak katılan var mı? Ya da parkur ve zamanı hakkında bilgisi olan? Şimdiden Teşekkürler..
Ya ben anlamadım şimdi serbest muhabbet köşesi yazıyo ama sorularım vardı boğazıma düğümlendi... "Soru sormak veya bilgi paylaşımı için lütfen bu bölümü değil, ilgili forum başlıklarını kullanalım..." yazıyor formun başında.. Nasıl muhabbet edicez ben mi...
Bu modifieleri nerelerde yaptırdığınız konusunda bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim. Çok teşekkürler.. Suat
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Herkese merhabalar.. Ben de mümkün olduğunca 97 model cherokee sport'umla (resimdeki) Off-Road yapmaya çalışan! biriyim. Aracı standart almıştım ama Atatürk sanayii de biraz ekipman yaptırdım.. Üste bir portbagaj, stepneyi dışarı alma, ön arka demir tampon ve bazı...
Yüksel Bey selamlar, Arkadaşlar ben Suat. İç Mimarım, Suadiye de oturuyorum.. Ben de karınca kararınca Offroad'a ilgi duyan biriyim...Yüksel bey resimdeki araç sizin mi? yükseltme kiti ve lastik jant değişimi yapmak istediğim benim de 97 model bir...