kardula kullanıcısının son içeriği

1. kardula

Trial Etabı Oluşturmak

Ynt: Trial Etabı Oluşturmak Arkadaşlar ben şunu anlamadım.. Araçlar zaten kaskolu değil mi? Trial etabından bahsetmiyorum ama arazide başımıza bişey gelse karayolları olmadığı için ödemiyorlar mı hasarı sigorta şirketleri ?? Kaskoladıkları aracın ruhsatında "arazi aracı" yazmıyor mu? Arazi de...
  2. kardula

İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı)

Ynt: İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı) Tuğsan bilgin için çok teşekkürler.. Seyirci etabının tam olarak nerede yapılacağını öğrendiğin zaman bana da bildirirsen çok sevinirim.. Aynı mesajı özelden de göndereceğim.. Telefonunu verirsen ararım da...
  3. kardula

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Teşekkürler Yüksel Bey..
  4. kardula

Trial Etabı Oluşturmak

Ynt: Trial Etabı Oluşturmak Yüksel çok keyifli bir engel videosunu gönderdiğin.. Bu gibi fikirleri oluşturup belki de arazi de yerlerini kesin olarak belirlemek ve ölçekli olarak çizmek gerek.. Bu konuda arazi de keşif çalışmalarına katılabilir, elimden geldiğince yardımcı olmaya...
  5. kardula

Trial Etabı Oluşturmak

Ynt: Trial Etabı Oluşturmak Walla emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık.. Ökten Şirketler Grubuna da teşekkürler.. Gültekin süper bir iş çıkartmışsın.. Benim de yapabileceğim birşey olursa seve seve katılırım..
  6. kardula

İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı)

Ynt: İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı) Harika olur.. Şimdiden teşekkürler..
  7. kardula

Ynt: İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı) Ben de orda olucam da bi de nerde olacağımı bilsem : ) Bu konuda bilgisi olan birini bulmak gerek : ) Şile Grand Hotel de cuma sanırım bi briefing var.. Belki ordan bilgi alabilirim.. Gelecek arkadaşlar...
  8. kardula

Ynt: İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı) Yarışın sanırım bir seyirci etabı var Uğur bey ama diğer etapları seyretmek için nerde yer almamız konusunda bilginiz var mı? Güzergah bilgileri isoff sayfalarında tam olarak belirtilmediği için öğrenemedim...
  9. kardula

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Sezgin ilgin ve cevabın için çok teşekkürler.. Siteyi gerçekten karıştırdıkça sorulara cevap bulabiliyorum çok dallanmış budaklanmış : ) Tuğsan sana da çok teşekkürler.. İyi akşamlar..
  10. kardula

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bu haftasonu Şile'deki OFF-ROAD yarışlarına izleyici olarak katılan var mı? Ya da parkur ve zamanı hakkında bilgisi olan? Şimdiden Teşekkürler..
  11. kardula

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ya ben anlamadım şimdi serbest muhabbet köşesi yazıyo ama sorularım vardı boğazıma düğümlendi... "Soru sormak veya bilgi paylaşımı için lütfen bu bölümü değil, ilgili forum başlıklarını kullanalım..." yazıyor formun başında.. Nasıl muhabbet edicez ben mi...
  12. kardula

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bu modifieleri nerelerde yaptırdığınız konusunda bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim. Çok teşekkürler.. Suat
  13. kardula

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese merhabalar.. Ben de mümkün olduğunca 97 model cherokee sport'umla (resimdeki) Off-Road yapmaya çalışan! biriyim. Aracı standart almıştım ama Atatürk sanayii de biraz ekipman yaptırdım.. Üste bir portbagaj, stepneyi dışarı alma, ön arka demir tampon ve bazı...
  14. kardula

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Yüksel Bey selamlar, Arkadaşlar ben Suat. İç Mimarım, Suadiye de oturuyorum.. Ben de karınca kararınca Offroad'a ilgi duyan biriyim...Yüksel bey resimdeki araç sizin mi? yükseltme kiti ve lastik jant değişimi yapmak istediğim benim de 97 model bir...
  15. kardula

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkürler MK51

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak