Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: otomatik vitara vites geçişleri sorunu
merhabalar 2006 model 2000 cc otomatik şanzuman yeni kasa vitara sahibiyim. şöyle bir sorunla karşılaştım araç düşük devirde titreme yapmaya başladı servis e götürdüm elktronik dediler kontrol ettiler teslim aldım sorun çözülmüş gibiydi 15 gün sonra...
çok sevdiğim aracımı ihtiyaçtan satıyorum
çok iyi durumda orjinal sadece benim tarafımdan kullanıldı
aksesuarlı yan basamak ,rüzgarlık ,zenon far, park sensörü ,stepne kapağı,renkli film cam bütün bakımları serviste yapıldı bilgi alabilirsiniz...
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
Bati Toroslarin uzantisi olan Bey Daglarinda 4x4 Jeep Safari Yster kendi 4x4 araciniz ile ister bizim araçlarimizla unutamayacaginiz 5 gün Tarih, Orman, Deniz, Kamp, Kültür ve ender görebileceginiz mükemmel manzaralar. Yoldan çikmaya hazir misiniz?
19/23 Myys...
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
Batı Akdeniz/ Batı Toroslarda Jeep Safari…
Batı Torosların uzantısı olan Bey Dağlarında Jeep Safari….İster kendi 4x4 aracınız ile ister bizim araçlarımızla unutamayacağınız 5gün …. Tarih, Orman, Deniz, Kültür, Kamp ve ender görebileceğiniz mükemmel manzaralar...
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)
inşallah beşinci yolda ,jimny nin gönlünü almak zor oluyor bir samurai yapayım diyorum
Ynt: Antalya - Sarıçınar TRT Vericisi
inanın bizim bilmediğimiz o kadar güzel yerler var ki,farkında bile değiliz dışardan gelenler anlatınca kıymetli oluyor
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)
çok güzel resimler paylaşım için teşekkürler.lada buluşması gibi ama suzuki göremedik fazla