otomatik vitara vites geçişleri sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 831601 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,753

831601

Ana Kamp
Yer
AĞRI
merhabalar değerli arkadaşlar.
Bende 1992 model otomatik jlx 1,6 enjeksiyonlu vitara var.Bi sorunum var sanırım ve saygıdeğer üstadlardan değerli yorum ve yardımlarını bekliyorum.
motoru çalıştırıp ilerlediğimde 1 ve 2 viteslere sorunsuz geçiyor fakat 3 -4 viteslere üç kilometre yürüdükten sonra geçiyor (aracım lpg'lidir ve Ağrı'da görev yapıyorum) şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: otomatik vitara vites geçişleri sorunu

Bunu çok soğuklarda yapıyorsa, ısındıkça yağın akışkanlığının artması gerektiğinden olabilir.

teşekkür ederim ilginiz için .Acaba yağını değişmem mi gerekiyor.Son değişiminin üzerinden 33000 km geçti.

merhabalar 2006 model 2000 cc otomatik şanzuman yeni kasa vitara sahibiyim. şöyle bir sorunla karşılaştım araç düşük devirde titreme yapmaya başladı servis e götürdüm elktronik dediler kontrol ettiler teslim aldım sorun çözülmüş gibiydi 15 gün sonra tekrar devam etti tekrar götürdüm tekrar yaptılar 20 gün gitmedi enson şanzuman basınç tirübünü değişecek dediler .türkiyede yokmuş sipariş vereceğiz dediler bana çok matlıklı gelmedi titremeyle şanzuman alaksı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR