kesb kullanıcısının son içeriği

1. K

Kamp Alanları

Ynt: Kamp Alanları Ankara için bir konu başlığımız vardı. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22341.0
  2. K

ADRASAN'DA KAMP

Ynt: ADRASAN'DA KAMP yılbaşında gidilebilir mi?
  3. K

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler Beypazarı karaşar'a eşinizle gitmenizde bir sıkıntı yok. Ancak yerinizi jandarmaya bildirmenizde fayda var.
  4. K

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler Çok teşekkür ederim kadir bey. Açıkcası kamp işinde biraz acemiyim. Ankaralı olmanın verdiği bir durum heralde. Nerede çadır kursam suyun dibine kadar gidiyorum. oğuz bey; hirfanlı barajı kenarına ilk defa gittim. mart ayı olmasına rağmen bayağı...
  5. K

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler
  6. K

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler arkadaşlar bu hafta sonu Bala'da Hirfanlı barajında kamp yaptım. Tavsiye ederim...
  7. K

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler doğrudur hocam. özellikle Kentimizin kuzeyi kampçılık açısından ideal...
  8. K

Güdül, Sorgun Yaylası ve Göleti (21 Eylül 2009)

Ynt: Güdül, Sorgun Yaylası ve Göleti (21 Eylül 2009) çok güzel... resimdeki asma köprüde bayağı resim çektirmiştim.
  9. K

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler arkadaşlar, biz genelde beypazarı karaşar'da kamp kuruyoruz. Tavsiye ederim.
  10. K

Vücuttan Isı Kaybını Engelleme

Ynt: Vücuttan Isı Kaybını Engelleme arkadaşlar giysilerinarasına gazete kağıdı koymak ısı kayıbını önemli ölçüde önler...
  11. K

Arkadaşlar !! Adana - Kahramanmaraş Civarı Kamp Yeri Aranıyor. :):)

Ynt: Arkadaşlar !! Adana - Kahramanmaraş Civarı Kamp Yeri Aranıyor. :):) Tekir yaylası...
  12. K

Kamping İçin Yardım.

Ynt: Kamping İçin Yardım. Merhaba arkadaşlar. Ben ankara'da öğretmenim. Daha önce 2 çadır deneyimim oldu ve çadırı çok seviyorum. Bir tanesi Amasra çakraz'da diğeri bursada bir göl kenarında idi. çadırımı büyük bir marketten çok ucuz fiata aldım. Yatağım ise şişme yataklardan gayet kullanışlı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR