keyif kullanıcısının son içeriği

1. K

Tek Başıma Orta-Kuzey Hindistan, Nepal

Ynt: Tek Başıma Orta-Kuzey Hindistan, Nepal 4 günden fazla dayanamadım...toplu taşıma araçlarına binsem muhtemelen ertesi gün dönerdim...bombay'dan yeni delhi'ye araya jaipur ve agra'yı koyarak yapılan hint şöförlü gezi...çocuk çok iyi niyetliydi ama bu kelimeyi ülkenin geri kalan hiçbirşeyinde...
  2. K

YILBAŞINDA SHANGAİ...

Ynt: YILBAŞINDA SHANGAİ... bende bıraktığı hava osaka'dan farklı olmadı...osaka da 2. kez gidilecek bir şehir değil...ben 2 yılbaşında da baltayı taşa vuruyorum sanki...yine de dert ettiğim yok...sonuçta gezip görüyoruz...seneye yılbaşında sıcak bir yere gideceğim ama...sydney, rio veya cape...
  3. K

YILBAŞINDA SHANGAİ...

Ynt: YILBAŞINDA SHANGAİ... havai fişek gösterisi kötü değildi ama beklediğim kadar iyi hiç değildi... ritz carlton'da konakladık...manzarası inanılmaz...kahvaltı harika...fiyat da aslına bakarsanız ritz'e göre hatta çoğu 5* otele göre çok iyiydi...konumu çok iyi...odalar da muhteşem...
  4. K

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai vize ücreti için herşey dahil 80 euro'dan fazla para ödemeyin...eğer daha fazla istiyorlarsa ben yardımcı olurum size...genelde 24 saatte alınıyor...
  5. K

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai yine abu dhabi'deyim... :D 8) bu sefer 2 günlüğünü geldim...1 günümü ferrari world ile gece eğlencesine diğer günümü ise deniz ile güzel bir yemeğe ayıracağım... shangri-la otelde rez. yaptırdım 1 gece parası ödüyorum ama 2 gün konaklatma nezaketi gösterdiler...THY'nin...
  6. K

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai dubai vizesi genelde 24 saatte çıkar...en geç 2 işgünü sürer... cuma resmi tatildir...pazar ise çalışılır...
  7. K

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai resim konusuna bir türlü ısınamadım...çok özel fotoğraf olmadıkça çekmem diyorum, çekiyorsam da çok özeldir kolay kolay paylaşmam diyorum... 12-17 şubat'ta bir tur daha yapacağım...o turda bu sefer tam tadını çıkaramadığım kısımlara odaklanacağım...alışveriş gibi...zaten...
  8. K

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai safariyi dubai'de aldık...3 araç kiraladık...çok agresif kullanmıyorlar genelde...bizim şöförü çok gazladık o da dayanamadı grubun ritmne uymadı ve güzel hareketler yaptı...yoksa uyuyabilirdik...kemer takmadık tutunmadan denedik çok daha keyifli oldu... ama tepeler abu...
  9. K

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai Camiye gelince...çok güzel...fakat beklediğim kadar değil edebiyatçı...milano'daki katedral örümcek ağı gibi işlendiğinden bence daha etkileyiciydi...bir de daha ibadet yerini andırıyordu...burası sanki sarayın içinde bir yermiş gibi geldi... abu dhabi'de başka da birşey...
  10. K

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai cevap gelmemiş...okuyan olursa ben cevaplayayım...:) ferrari world biletini normal bilet almayın sakın...bütün gün sıra beklersiniz...premium bilet 50 lira daha pahalı ama çok hızlı biniyorsunuz istediğinize.... favorilerim... 1...roller coaster...240 km. hıza 4,8...
  11. K

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali.

Ynt: Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali. bu tarz gezilere normal birini bulmak kolay değil... en olası yol arkadaşları ölümcül hastalığa yakalanan kişiler olabilir... paranın, zamanın, tüm tehlikelerin önemi minimum seviyede olacaktır... ciddi ciddi düşünüyorsanız bu...
  12. K

Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler

Ynt: Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler derdi büyük olanlara naçizane tavsiyem hindistan gezisidir...ben bu kadar iğrenç bir gezi daha yapmamıştım...derdim her ne olursa olsun herhalde yarıda kesip ohh be hayat varmış derdim diyorum...tabii bekara karı...
  13. K

Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler

Ynt: Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler böyle yolculuklar daha çok tek başına yapılabiliyor...insan arkadaşın da, birine merhaba demenin de kıymetini daha iyi anlıyor... derdi büyük olmayan insanların yapabileceği gezi değildir bunlar...allah...
  14. K

YILBAŞINDA SHANGAİ...

Ynt: YILBAŞINDA SHANGAİ... vayyy bee...1 yıl daha geçmiş...nice yaşanmışlıklar ile birlikte... bu yılbaşı shanghai'ye gidiyoruz...8 kişiyiz...thy çok uyguna satıyor...aferin kendilerine... öyle japonların mermi trenine nanik yapan çin trenine bineceğiz...483 km hız yapıyormuş...havalimanı...
  15. K

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai Merhabalar, başlığı baştan sona yine keyifle okudum...kafamda çoğu şey şekillendi....biz 13-17 aralık tarihlerinde abu dhabi ile dubai yapacağız...gidiş abu dhabi dönüş dubai şeklinde olacak...iyi bir seçimdir diye düşünüyorum... varış gecenin köründe olacağı için 1...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri